Zehradoksal Kızllarrr acil yardım doğumuma 5 gün kaldı ama ben diş ağrısından ölüyorum acill akıl verin
bahar3589 Zehradoksal aynen bemimde tek çaRem karanfil yağıydı kulak çöpüyle sürüyordum bir süre sonra kesin geçiriyor
Mom3834 Zehradoksal enfeksiyon ve ya kist varsa karanfil ve yagı agrıyı daha da arttırır, bitkisel şeylerin uygulanması sakıncalıdır. Parol için. Dogumdan sonra hemen diş hekimine gidersiniz
Merve_KOPUK Zehradoksal bugun baska bi arkadasa daha önermiştim sarımsagi ezip sirkenin icine atın uzerine tuz ve bal ekleyip krem kıvamına getirin ve agriyan dişinize koyun etkili olcaktir insallah
Zehradoksal Deniz2961 bişey diyim yaklaşık bir saattir karanfil var yok fayda etmiyor fırçaladım sirkeli suyla gargara yaptım bana mısın demiyor
Gmze_54 Disiniz daha çok azmadan hemen Dr gözükun ben de aynı oldum ilerledi daha kötü oluyor 5 gün bile avantaj hemen ilaç tedavisi alın yoksa çok yoğun ağrı çeker hapse olur bu sizi yıpratır rabbim yardımcın olsun
Burcaak Vallahi ben pes edip çektirene kadar rakı ile gargara yaptım bi tek o kesiyodu karanfil dişinol hikaye ağrı kesici içmek istemiyorsan dene bence
Sbdbdbsh Zehradoksal ben bilirim o ağrıyı Allahım yardımcın olsun ben busuru şey denedim geçmedi sadece tuzlu gargara biraz dindiriyordu onu dene