iremmm1232 duygulu62 güzelim ben etten tiksindim kokusuna tahamülüm yok ve oglum olucak yani cinsiyetle alakası yok 🙂
Fztnrvrd nvn-mutlu evet yeni almıstık küçük bir odamız vardı orayı değerlendirmek için halı da dahil odanın kapısını kitlemiştim yanından dahi geçince kusasım geliyordu 🥴🥴🥴
Kelebekkannesi duygulu62 brokoliyi çok severdim ama hamılelıgımın basından beri ağzıma sürmedim 😂 şu ıkı üç aydır da tavuktan
Tubasudem 28 haftalik hamileyim henüz birseyden tiksinme olmadi ama aşırı derecede limon kolonyası ve beyaz sabun koklayıp duruyorum üçüncü gebeliğm bu çok farklı 😄
Busradoga duygulu62 sarımsak yiyen şoförden. İş yerimin şoförü her sabah çiğ sarımsak yutuyormuş arabaya biniyorum ölcem kokudan böyle bir şey yok burnuma peçete dürüp sokuyordum maskeden gözükmüyordu allahtan ağzımla nefes ala ala yarım saat yol gidiyordum. Sırf o koku yüzünden evde ağladığımı biliyorum bak yine aklkma geldi iğrenç 😂😂
EylulAsyaa duygulu62 tiksinme olmadı ama tatlı aşığı biri olarak ilk 3 ay tatlı yiyemedim şu an geçti😂 hayatımdan tatlıları çıkarınca geriye yicek bir şeyim kalmıyormuş onu anladım
Dmllale EylulAsyaa bende 2 aylık hamileyim adla ağzıma süremiyorum bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi 🙂
Aysemavi MiniMiniKus duygulu62 tarhana kutu nane ve biber den tiksindim, asla tahammül yok hemen ogurmeye başlıyorum, umarim sonra geçer