Hdiska duygulu62 İlk gebeliğim kız ikinci gebeliğim erkek ve tek ortak noktaları etten tiksinmem oldu görmeye bile dayanamiyorum
Deletedmom72727 duygulu62 soğanın kavrulurkenki kokusu ve kuzu eti 4. Aydan sonra kuzu eti geçti ama hala soğan kavrulurken orada duramıyorum
Ilkanneyim Kiyafetlerimden 9 ayima girdm hala esimin kiyafetlerini giyiyorum cok garip. Etten ve sogandan
gltm duygulu62 iyiymis😀isteksizlik oluyor bi de enfejsiyon olduğum için hep cekiniyorum istemiyorum ama sizinde baya olmus 4 aya yakınsınız benim gibi
duygulu62 gltm evet ısteksızlık bir yana eşimde çok korkuyor asırı takıntılı 😀 oyuzden knka gbı takılıyoruz 😀
Suzannaz duygulu62 Tavuk, et, kahve, kuru bakliyatların tümü ve daha sayamadığım bir çok şey ama en çok bunlar
Mrvtnl duygulu62 yumoşun mavi olan yumuşatıcısı bayılırdım kokusuna ama şu an tahammül edemiyorum yine yumoşun siyahlar için olan sıvı deterjanı bulantı zamanı ne kullandıysam onlardan tiksindim açıkcası sıvı sabundan bulaşık deterjanına kadar hepsini değiştirdim bi de balıktan tiksindim 33 haftalıgım yeni yeni yiyorum😢
Damlaxe3 duygulu62 ayni bende öyleydim günde 3.4 fincan içerdim ama şimdi nerdeee ayda yılda 1 tane içersem içiyorum kızım olacak allah kısmet ederse bende etten tiksindim bide koku hassasiyetim oldu
kubraa_16 Baklava kadar iğrenç gelen birşey yok sanırım🤦🏻♀️ hamile kalmadan önce en sevdiğim tatlıydı ama şuan hiçbir şerbetli tatlıyı yiyemiyorum. Üstelik 7. Ayıma giricem hala bulantı oluyor gördüğüm zaman .