olcy061 duygulu62 ayy asperox sarı güç 🤮 çok güzel yağ lekesi çıkarıyor ama kokusunu alınca hala kusasım geliyor.
Betusss10 duygulu62 benim oğlum gelecek inşallah 10gün sonra :) tavuktan çok tiksindim sucuktan tiksindim. Tatlı delisiydim tatlı yiyemez hatta bakamaz oldum yeni yeni biraz tatlı isteğim açıldı 36haftalığız :)
duygulu62 Betusss10 aynıları bendede var tıpkı ben :) ama bana 12. Haftada KIza benzıyor 16 da net olur dedıler suan 15 deyız haftaya gtcez bakalm :)
Kudis duygulu62 🙊bende aynı şeyleri çok sevmeme rağmen çok kötü tiksindim ama cinsiyetini öğrenemedik daha
Pisili Ben kuruyemisden tiksindim cok uzuluyorum mutlaka tuketilmesi gereken bir besin ve ben yiyemiyorum ☹️
Elanurgvn61 duygulu62 BALIK BALIK BALIKKK korkulu rüyam ilk başta deli gibi aşerdim yedim ve artık evde BALIK kokusu geçmemiş gibi her zaman balık kokusu alıyorum ve içim çıkıyor 🥲🥲
Sevgi02020 duygulu62 et seven biriydim sigara seven biriydim meleemeni severdim şimdi hepsinden tiksiniyorum 😣
Kubra-5 duygulu62 çoğu sıvı sabun kokusundan, bi de bi tane yumuşatıcı var onun kokusundan ve kötü kokulardan direkt istifra ediyodum 16. Haftadayım şuan daha az etkiliyor kokular. İnşallah en kısa sürede gecer 😣