camellia duygulu62 beş ay mutfağa giremedim ne görsem istifra ediyodum, eşim şimdi diyo o zamanlar ben neler çektim bu mutfakta bi bilsen 😂😂
1oguzannesi duygulu62 cevizden tiksindim hamilelik başlarında yiyodum zeka gelişimi için şimdi aklıma dahi gelince tiksiniyorum
annelikyolculugum22 duygulu62 salça ve soğanın kavrulurken ki tiksindim çok fena 🤮 birde tavuk bulyon kokusu, sarımsak
Elif1104 duygulu62 mutfağımdan tiksinmistim çok pis kokular geliyordu yemek bile yapmamazdim ilk 3 ay devam etti kokular mutfakta sonra geçti şimdi de kaşıklıkda sadece aynı koku inşaallah oda biran önce son bulur
rahimesarp duygulu62 bende en sevdiğim meyve şeftaliden tiksindim bu tiksinmesin cinsiyetle alakası yok bence benimde kızım olcak
BKF rahimesarp o olmasın diye kayınvalideme gittim bi de ilk 3 ay sıkıntılıydı biraz. Orda banyoyu ben kullanıyordum şimdi oraya girdiğimde hala midem bulanıyor
Melikefe Yagmur00 bende ilk oğlum da tavuktan tiksinmiştim et sevmeyen ben deli gibi kırmızı et tükettim 😅
Sibel_99 Yeşillikten çok tiksinmiştim asla eve sokmuyordum dışarıdan ağac çimen kokusu geldiğinde midem bulanıyordu ama geçti çok şükür
gltm nur5519 bende bugün yapmaya basladım yemek yapıyorum ama öyle yiyemiyorum bi iki kaşık sadece😁 soğansız yemek nasıl olur hiç denemedim nasıl oluyor
nur5519 gltm biz baştan beri öyle yapıyoruz iyi oluyor bence 😊 eşimde alıştı şuan hiç soğan pişmedi evde mecbur benden dolayı