blueberyy00 duygulu62 😂😂 neyle besleniyorum hiç fikrim yok karnım doysun diye yiyorum bisyler bu arada balığı da normal hayatta da sevmezdim şimdi de asla katlanamiyorum
Pambix duygulu62 İspanaktan dolayı yeşil yapraklı şeylerden tiksindim ama azaldı doğum yaklaşıyor süt olsun diye dereotu maydanoz tüketiyorum bolca haftaya doğum kısmetse 😄 ama İspanakla aram hala kötü sanırım yiyemicem bir süre daha pişmiş haline hiç tahammül edemez oldum
duygulu62 blueberyy00 bende balık çok severım ama sık sık yemedıgım ıcın bana balık yağı verdı tadı çok ıgrenc 🥱
duygulu62 Yagmur00 benım 12. Haftada kıza benzıyor dedı suan 15 olduk . 16. Haftada gtcem bakalım erkekse sana yazarım 😀
blueberyy00 duygulu62 offf o vitaminler söyleme zaten ben doktora söylemedim balık yemediğimi daha söylesem bana da yazar ve hazırki vitaminleri içemiyorum mahvediyor miydemi decavit içiyorum afedersin kusmaktan miydem kanıyor 😔😔
Eusluu duygulu62 bende balık yapı kullanıyorum ama möllers marka kapsül olanı kullanıyorum tadı gelmiyor daha iyi öneririm gerçekten
Merveii duygulu62 valla bu aralar alamıyorum. Mide bulantısı var aşırı derecede. Yumurtayı sadece menemenin içinde yiyebiliyorum :(
Momyyy16 blueberyy00 ayy sonunda kendime benzer birisini buldummm ben yogurtla yiyiordum oda beni berbat etti simdi muzda eziyorum anca öyle içiyorum mecburen
Eusluu duygulu62 https://resimyukle.io/r/oeHQTxw7r9 bu canım sor mutlaka rahatlarsın buna geçince çünkü hiçbir tat yok
MMmerve_ duygulu62 bende bendeeeee ıcemıyorum tıksınıyorum hatta herseyden tıksınmeye basladım şalgam suyuna bayılırdım ıcemıyorum yemek yıyemıyorum bulantım cok:(
Sedefege Et, tavuk, dereotu, dalin kolonya, sarımsak, ennnn önemlisi KOCAM dan 😀😀 adama hayatı zehir etmiştim gelme odaya git vs diye 😀
Suna0991 Sedefege 😂 bende ilk duydum bunu ben kocisimden değilde bugün kuzenimden tiksindim zor uğurladım evden hatta ögüre ögüre. Onların haricinde sokakta yürürken bile kolonyayla geziyorum herseyden midem bulaniyo 2 aydir yağlı yemek pisiremiyorum hep haslama. Iyiki meyveler var yoksa acımdan ölcem galiba 😊