duygulu62 Kızlar ben kahve aşığı bırıydım ama suan kokusunu alsam midem bulanıyor:) bide kırmızı etten tiksindim . Kıza benzıyor dedı doktorum cınsıyetle alakası varmı bılmıyorum:) siz neyden tiksindiniz ?
MiniMiniKus duygulu62 Et kokusu bir de haşlama yumurta 😣 Yumurtanın diğer türlüsünü yiyorum eti de çiğ kokmazsa bana pişmişse tüketebiliyorum
Aysemavi MiniMiniKus duygulu62 tarhana kutu nane ve biber den tiksindim, asla tahammül yok hemen ogurmeye başlıyorum, umarim sonra geçer
Merveii duygulu62 valla bu aralar alamıyorum. Mide bulantısı var aşırı derecede. Yumurtayı sadece menemenin içinde yiyebiliyorum :(
Bynavdal duygulu62 kahveden bende çok tiksinmiştim bide soğan sarımsak yemeklerinn içinde bile yiyemez olmuştum ama geçti şükür😇
nur5519 Bynavdal ne zaman geciyor yemeklerin icin de bile yiyemiyorum soğan 🥺 kokusunu alsam kaçıyorum
Suzanne duygulu62 aynı ben her gün Türk kahvesi içmeden duramazdım şimdi gittiğim yerde içiyorum ve eti asla yemek istemiyorum, cinsiyeti daha öğrenemedim bende merak içindeyim 😂
kalpatisi_ duygulu62 tavuk, pilav, mutfak ve buzdolabı 🤮🤮 neyse ki geçti sadece açken buzdolabını çok açamıyorum hala kokuyo bana 😮💨
bbbusrra-1 duygulu62 köfte, soğan, sarımsak, mercimek çorbası, ayran ilk bunlardı dehşet tiksiniyodum🤯soğan ve sarımsak hala net kokusuna dayanamam
duygulu62 Yagmur00 benım 12. Haftada kıza benzıyor dedı suan 15 olduk . 16. Haftada gtcem bakalım erkekse sana yazarım 😀
Melikefe Yagmur00 bende ilk oğlum da tavuktan tiksinmiştim et sevmeyen ben deli gibi kırmızı et tükettim 😅