Guldenn Deletedmom82 ben hep detaylıya giriyorum muayene ücreti dışında para vermiyorum detaylıya yaşadığım şehirden kaynaklı galiba
Alyaam Deletedmom434 Son gittiğinizde artık açtı gösterdi doktorumda edepsiz kızın nasıl gösteriyor bak falan dedi güldü baya su içerken yakaladık ağzı hiç boş durmuyor hep açık 😁
Elons 19+6 yız bizde hareketlerini çok hafif olmakla birlikte hissettirmeye başladı kızım olcak 😊 yarın aşımız var haftayada ayrıntılı ultrastona gircem insallah gayet güzel geçıyo bi sıkıntımız yok hazırlıklarada yavaştan başladık dogum 14 aralık insallah
Duyguuuu Partk Benim doktorum özel hastanede yarim günde kendi muayenehanesinde detaylı ultrasona kendi yerinde baktı başka bir doktora gitmedim yani.
Edanurusta Deletedmom82 Tahmini Doğum tarihi 6 Aralık ☺️ Hamileliğimin en güzel günlerini geçiyorum diyebilirim. Bundan öncesi bulantı kusma alışma süreciydi. Şimdi Harika gidiyor 💙 sizin nasıl gidiyor
istanbulluanne Edanurusta Kac haftalksiniz ultrason kagidiginda benimde 7 aralik gözüküyor, 20+5im ben 😊
Nurylcndag betulunannesi evet galiba öyle 🙈☺️ Benimde sizinle aynı günde bakıldığında 200 gr dı kızım ☺️ hadi bakalım sağlıklı doğumlar ikimizede 🌸☺️
Srgl_ 20+3 günlük hamileyim dogum tarihi 10 Aralık olarak gözüküyor. Bazen içim daralıyor nefes alamıyorum bu durumu yaşayan ya da önerisi olan var mı
EmineBurcuTfekiSar Bende 19+5 haftalık hamileyim kızım olacak Allah’ımın izniyle. 8 Ağustos’a yani 21+4 haftalık olduğumda giricem detaylı ulturasona. Ama çok korkuyorum buradaki postları falan okudukça kötü bişey duyucam diye. Rabbim kimseye bebeğiyle ilgili kötü bir an yaşatmasın inşallah. Hepimizin bebekleri sağlıkla vaktinde doğar inşallah. Hamilelik sürecim sancılı geçti biraz fazla takıntılı olduğumdan her hafta doktoraydım birde 16 haftada bir kanama geçirdim. Ama çok şükür Rabbime şimdi iyiyim inşallah kucağıma alana kadar böyle devam eder. Kızımın ara ara hareketlerini hissediyorum. Herkese çok güzel bir hamilelik süreci nasip olsun inşallah.
arzuozbek EmineBurcuTfekiSar sizinle aynı günümüz ben girdim detaylıya çok şükür bi sorun çıkmadı endişelenmeyin bence stres bebeği en çok etkileyen şey☺️
History Hdamla bakalım dedikleri tarihte olacaklar mı☺️12/12/2018 güzel bi tarih aslında🤗hayırlı olsun bu arada seninde inşallah sağlıkla gelir dünyaya🙏
Hdamla History ben de tarihi benimde benim de 11.11 çünkü ama bakalım kısmet ben o gün olacağını düşünmüyorum eğer Sezeryan olmazsa ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter 😇 amin teşekkür ederim