caganin_annesi ikimelekannesii22 zaten bir yerin neyi çok yenirse o şey oralı kişi tarafından sevilmiyor akxgajdg
ikimelekannesii22 caganin_annesi bende 47yle evlendim simdi 50 kiloyum hamile kalınca cok fazla kilo almam gibi genetiğimizde yok kilolu olmak😅
caganin_annesi ikimelekannesii22 kız şükret ya ben hep tombuldum Allah kurtarsın belki doğumdan sonra kurtulurum.
Mom87897 @ikimelekannesii22 alparslanannesii1661 caganin_annesi hanımlar günaydın 🙄 görümcem hamileymiş. Aslaa çocuk düşünmüyorum diyen kadın beni mi kıskandı naptı acaba? Çok sinirim bozuldu.. daha dur ben bi doğuraydım tadını çıkaraydım…..
Mom87897 alparslanannesii1661 ben de 47yle evlendim 7 yılda 75 e nasıl geldim🥺 ah ulan metehan. Seni doğuracam diye bütün şeklimi şemalimi bozdun
caganin_annesi Mom87897 kız o değil bak ben ilk boş olan gebeliğimde söyledim hamile olduğumu gorumcemin üç oğlu var ertesi ay o da hamileyim dedi, hiç aklıma gelmemişti beni mi kıskandı da yaptı kiiiizzz.. o değil dördüncü de oğlan oldu ajdgakdhkshd
alparslanannesii1661 Mom87897 benim eltimin iki kizi var baskada eltim gorumcem yok bende hamileyken ilk kiz sonra erkek dediler kaynanamda ilk erkek torun falan diye sakasini yapti eltimde hemen 3ncuyu yapcaz biz demis kaynanama😂
caganin_annesi alparslanannesii1661 ay ben hiç kıskanmam milletin çocuğunu banane ya Allah herkese sağlıklı evlat versin. Sanki o da yapınca kesin erkek olacak hadi oldu diyelim ilk erkek torun olmayacak artık daha ne cabaliyon jagdksgf