gunesveguney Ozlemarslnn bende 35+3 üm 4 kasım sezeryan günümüz o kalça eklem ağrısı çok fena ya özellikle geceleri resmen kalçam ağrıyor kramp gibi giriyor baş aşağı bide pozisyonu hareket ettikçe idrar torbama baskı oluyor tuvaletim var gibi oluyor.Bende çok heyecanlıyım hem korkularım var hem biran önce kavuşmak istiyorum 😍
Ozlemarslnn gunesveguney idrar mahvetti beni bir damla varsa bile sanki litrelerce varmış gibi bir his veriyor 🤪
Suhedaaaa1234 gunesveguney inşallah sağlıkla gelir bebişkerimiz çok az zamanımız kaldı herşeyim hazır mı senin 🥰
Sdagnr Ben de 34+3 çok heyecanlıyım bi o kadar da ağırlaştım bacaklarım taşımıyor sanki artık beni oğlum da maşallah çok hareketli alt tarafa baskı yapıyor vajina ağrısı batması sezaryen olcam kaçıncı hafta da alırlar acaba
gunesveguney Suhedaaaa1234 inşallah canımmm 😍 hastane çantası hala hazırlayamadım onun dışında hazır odası falan eksikler bitti evimin temizliği ile hastane çantası da bu hafta hazırlarım artık seninnn 😍
Suhedaaaa1234 gunesveguney benim hastane çantası hazır kıyafetleri de yıkandı ütülendi bu hafta da temizliğimi yapacağım inşallah