Nazlii__ MommyTeacherandHappy orada nasıl yapıyorlar kokoreçi ? :D izmirde domates ve bibersiz yapıyorlar bende tam tersi domates biberli seviyorum kendimiz yapıyoruz o yüzden :/
Nazlii__ Gonul_enes ciğer konusunda çok korkuttular özenmedikce yemem ama kokoreç canım çok çekmişti yedim abartmadıkca sıkıntı olmaz eminim ki :)
Fatmanur123nrt Nazlii__ defalarca yedim 70 tane midye bile yedim ama tavuk yiyemedim tiksindim tavuktan
Ummahannur Nazlii__ ilk 3 ay içindeyseniz yemeyin bence daha sonrasında doktoruma sormuştum temiz olduğuna güvendiğin yerden yiyebilirsin demişti hamileliğim boyunca 3 kere falan yedim
Nazlii__ Ummahannur 10 haftalığız çok şükür sağlıklı olduğunu söyledi doktorum ama yemiş bulundum artık uzun bir süre yemem :D
Ftsclskn Nazlii__ Yedim 🙊 Çok canım isterse yiyom valla napim 🤗 Yediğim yerde güzel pişiriyor çiğ vs.olmuyor 😌
Selenimo Nazlii__ Gerçekten öyle en sevdiğim şeylerden iğrendim 😪 Ay inşAllahhh şöyle bi geçse de herşeyi yesem diye öyle dua ediyorum kii🤲🏻
Nazlii__ Selenimo bende aynı şekildeyim çoğu yediğim şeyden zevk almıyorum ama bugünlerimizde geçecek inşallah ❤️