Busra_y Cidella pskolojik etkileniyor insan tatlı yemiyim dedim şuan tatlı yiyorum.malesef benim geç kalkma gibi şansım olmuyor siz değerlendirin artik 😊 inşallah sonuçlar iyi çıkar 🙏🏻
Cidella Busra_y İnşallah ikimizinki de. Ben de tatlı yedim bu arada. Testten bir gün önce yemeyelim de 😅
Busra_y Cidella canım ilk baş açlık kan verdim sonra bı tost meyve suyu iç dedi doktorum bunları yiyip 1 saat sonra tekrar verdim. Glikoz yerine böyle tercih ettim
Cidella Busra_y inşallah benimki de öyle yapar diğer içecekten korkuyorum bazıları gazoz gibi diyor bazıları da kusuyorsun diyor:(
Calisananne25 Busra_y akşam 12′den sonra su bile içmemeniz gerekiyor. Bana öyle söylendi o şekilde gittim hatta dün yaptırdım
Calisananne25 Cidella benim içtiğim meyveli soda gibiydi gerçekten çok güzeldi tadı bir de buzdolabına koymuşlar soğuk soğuk müthişti😁 aç ve susuz gittiğim için çok iyi geldi valla 🙈
Sevtugm Busra_y ben aç karin gittim daha iyi oluyor tedirgin edecek bisi yok ya şekerli bir su içiyorsun sadece.
kcnr Busra_y ben içmiştim sudan bişey olmaz harelde sadece verdikleri sıvıdan snra bişey içirmiyorlar