Cidella Busra_y Gece 12den sonra hiçbir şey yiyip icilmeyecek dedi doktorum. Hatta saat 9a kadar yeme işi bitsin dedi. Benim de pazartesi sabah var testim
Smraozn12 Busra_y bugün verdim şeker testini aç karnına kan verip 50mg içecek içtim kesinlikle su faln hiçbişey içmeyip wc ye de gitmiyorsun dedi 1saat sonrada tekrar kan aldı
Cidella Busra_y Rica ederim. Benim de 9.45 randevum biraz geç uyanmayı düşünüyorum ☺️ yoksa ben de susuzluğa dayanamam. Oruç gibi geleceksin dedi ama siz de dikkat edin biraz dişinizi sıkın 😉
Amigurumistanne Busra_y bana aç tok fark etmez 50 Gr yukluyecez zaten dedi ben mi yanlış anladım acaba
DILOS06 Amigurumistanne ben dün yaptrdm ordaki kadın dedi ki ac karnına miden bulanır ilk kahvaltı et pesine bunu ic bir saat sonra gelip kan ver dedi acmı olması lazmms yani 😬😬
Denal Amigurumistanne bnmde öyle oldu biseyler atistirmistim dedim bişey olmaz dedi 50 mg dektroz içtim
Busra_y Amigurumistanne canım doktora göre değişiyor sanırsam seninki 50 gram yaptığı için öyle demiş olabilir
Denal Busra_y ben şeker testi yaptırdım aslında istemedim Dr um olmaz dedi ama biseyler atistirmistim oyuzden 50 dektroz lu şeker testi yapıldı normali 75 çünkü yinede bişey çıkmadı ama ferritinin çok dusukdu 7..
Busra_y Cidella pskolojik etkileniyor insan tatlı yemiyim dedim şuan tatlı yiyorum.malesef benim geç kalkma gibi şansım olmuyor siz değerlendirin artik 😊 inşallah sonuçlar iyi çıkar 🙏🏻