Tazeanne0134 Zeynepp-krd valla canım bide ben emziriyorum o göğüsümün uçları bi ağrıyor anlatamam sana
Snnx Gulsah_13 o zaman söylerdi doktor büyük ihtimal hayırlısı inşallah ben hala inanamıyorum zaten hamile olduğumu ☺️
Ceyceyli Snnx ben bugün kan verdim ve değere göre hamilelik de gözüktü ma baya düşük henüz değer siz verdiniz mi kan
Zeynepp-krd Mide bulantısı cok hafif var bende daha sonramı başlar bilemiyorım 😕 halsizlik ve uykusuzluk başladı birde
Snnx Gulsah_13 Allah bağışlasın ikisinide inşallah bide bem tam tedaviye başlıcaktım bı ay hamile olduğumu öğrendim 🤲❤️
Snnx Ceyceyli evet benim 10 gün önce 1200 çıkmıştı ertesi gün doktora gittim kese gözükmedi sonra 4 gün sonra gittim kese gözüktü çok şükür Pazartesi de kalp atışı için çağırdı
Cgdmustn Snnx aynı durumdayım 5+5 günlüğüz kese gördük bebeği de inşallah haftaya göreceğim bebimde karnımda garip garip hareketler sancılar acilar giriyor ve belim çok ağrıyor zor çalıştım işte :()
Snnx Cgdmustn evet bende öyleyim bi tuhaf his allahım sağlıkla kucağımızda almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🌸
Snnx Ceyceyli ya canım doktoram göre 5 hafta ama bana göre 4 adetime 5 gün geçikmişti öğrendiğimde gecikmemin 9 günü gördüm yani ben rahim film çekildim doktor adetten hesaplıyor ama benim durum biraz farklı
Ceyceyli Snnx anladım canım daha bize zaten çok çok erken bu ay sonuna görürüm ve en azından kalp atışını da gitmişken duyarız inşallah zaten randevü almak bulmak da çok zor