Bebegim- cennetkokulum_ aksine taze sıkılmış nar suyu rahim duvarını kalınlaştırır. Tansiyonunuz normalde düşük seyrediyorsa uzun vadeli kullanmayın.
Selenimo cennetkokulum_ Ben hiç duymadım ama sürekli nar yiyorum 😶😶😶 Bu burda dursun bakalım cevap veren olur illa ki merak ettimmm
cennetkokulum_ Dilekcnkn yok canım o kadar takıntılı değilimdir canim ne çekerse yerim elbette ama dediğim gibi nar suyunun rahmi incelttiğini duymuştum Allah korusun erken doğuma sebep olur diye düşündüm o yüzden sorup ona göre yemek istedim sadece
Happyboyy cennetkokulum_ bende son haftalarda nar suyunun tansiyonu düşürdüğünü dışardaysanız dikkatli içmeniz gerektiğini bizzat deneyimledim,bayılıyordum az daha 😟🥺
Kumsal0920 cennetkokulum_ aynen canım eşin yesin sen az ye gene canın çekmesin ahh işte bu bebişler iyi olsun da biz bazı şeyleri yemesek de oluyo sağlıklı olsunlar da
Aysell88 cennetkokulum_ ya oturup kimse 2-3 nar yemiyordur herhalde veya 10 hurma yemiyordur ben ilk üç ay 3 hurma 2 incir yiyordum tabi narda yedim herşeyğn fazlası elbette zarardır 🥰 fazla olmamak kaydıyla yeyin bence 🥰
honeyland cennetkokulum_ suyunu da içtim atomcularda 🤣 kase kase kendisini de yedim 35+2 tim şu zaman a kadar şükür sorun olmadı 🙏 aksine ekşi en sevdiğim 🥰😍
Htclgl cennetkokulum_ banada sağlık ocağındaki ebem söyledi kesinlikle yememen gereken besinler arasında nar var yeme dedi çok canın isterse bir iki tanesini ye dedi erken doğuma neden oluyormuş ama ne kadar doğrudur bilemem yinede tedbir amaçlı yemiyorum