Ntugba Tubaarda sağol canım allah razı olsun dua edin lütfen allah'ım sanada zamanin da sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim
Ntugba Zuhal2205 inşallah canım allah razi olsun rabbim zamanında sağlıklı kucağına almayı nasip etsin sanada
Ntugba evremina canım doğum sabahı doktorum muayeneetti vajinal o ara aldı diye düşünüyorum hic ağrı sizi hissetmedim dencek kadar azdi
evremina Ntugba olur canım tabiki ederim, RAbbim ol deyince oluyor inşallah en kısa sürede kavuşursunuz
Seydahmet Ntugba siz de bana dua edin. Ben de katıldım sizin kervana😐 29+6 da doğdu bebişim çok duaya ihtiyacı var 🙏🙏
Ntugba Seydahmet canimm kıyamam dualarin seninle allahimin izniyle iyi olcak nolur moralini yüksek tut
Ntugba Seydahmet allah'ım izniyle hepsi gelicek yuvasına çok zor ama sabredicez nasıl oldu ağrın falan varmıydı bebek nasıl suanda
Ntugba Seydahmet canım çok az veriyolar ilk gün 5 6 damla anca gelmişti ama 9nun için çok iyi olduğunu söylemişlerdi 4 gün önce enfeksiyon kaptı diye sütü kestiler şimdi yeniden başladılar hangi hastanedsesin
Ntugba Gks bugün doktorlar olmadığından bilgi vermediler canım bir iyi bir kötü çok şükür halimize dualarınızi eksik etmeyin lütfen
Ntugba Gks ediyorum canım etmeliyim allah'ım herkesin yardımcısı olsun allahm sizlere kolay doğum nasip etsin sağlıkla alın yavrularınizi kucağımiza allah razı olsun canim