Ninatta Rabbim şifa versin, onu sizlere bağışlasın inşallah. Bende 27 haftalık hamileyim geçen hafta kanamam oldu, 1 hafta hastanede yattım, nst de sancım çıkmadı ama benim de ara ara ağrılarım oluyor ve bebek hep bir yerde toplanıp sertleşiyor.
Ntugba Ninatta sağol canım allah razı olsun çok dikkat et kendini takip et canım inşallah zamanında sağlıklı kucağını alırsın yavrunu bizede dua et bebegim sağlıklı hayırlısıyla gelsin evimize
Ntugba Kibarbaby enfeksiyon çıkmıştı biraz düşmüş dune gore bugün daha iyi olduğunu söyledi bekliycez diyo doktorumuz dualarınızı eksik etmeyin kuzumdn lutfen
evremina Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah,normal Doğum yaptım demişin canım, dikişleri nasıl aldılar acı oldu mu
Ntugba Zuhal2205 iyi olmaya çalışıyorum canım ben bebegim de birgün iyi birgün kötü ama çok şükür bu halimize dua edin lütfen
Tubaarda Gecmis olsun canim bebegine kavusursun en yakin zamanda ins benim ilk oglum 30 haftalik dogdu bak simdi 6 yasinda delikanli oldu herşey guzel olacak biraz sabir simdi yine erken dogum riskim var 30 haftaligim
Ntugba Tubaarda sağol canım allah razı olsun dua edin lütfen allah'ım sanada zamanin da sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim