Mavi34 deno1 offff aynı dertten.muzdaribim bir isim benim.istedigim.oldu ikinci isim de kayinpedr kendi adını koydu öyle sinir oluyorum ki
deno1 Mavi34 biz yakin zamanda kaybettik aklımızda yoktu koymak esim baya yıkıldı koyacam dedi kayinbbaa adını ilk olarak mı ikinci olarak mı koyacan canım
Mercimegim4 Elbet-birgun-kavusacagiz her kelimenize katılıyorum. Ne gerek var kayınbaba ismineee sanki çok faydaları var da 😑 hem ayrıca niye hep kayınbaba kendi babamız da var yani. En hassas olduğum hamilelik boyunca çıldırdığım bir konu… Öyle bi kuşağa geçiyoruz ki tutup da çocuğa gününü görmüş yaşamış adamın adını vermek nedir ya Abuzer falan üf 😒 bi de iki isim hayranlığı Abuzer ayaz Abuzer efe iki farklı kuşak ismi yan yana ne komik. Herkes adıyla yaşasın🙏
Mavi34 deno1 senin durumunda olsam bende eşime saygı duyardım. Benimki hayatta ve ne arar ne sorar ne bi faydası vardır i yüzden çok sınır oluyorum. Ikinci isim.olarak koyacağız göktuğ mustafa olacak
deno1 Sevilss bizimde aklımızda yoktu esim cok yıkıldı ölümüne bende hamileydim cinsiyet belli değil di erkek olunca esim bi nebze koyacam dedi biraz daha avutabildi bu durumu onun açısından baktığımda belki biraz daha iyi olur diyorum
Saaki deno1 hayır okulda kimlikte ilk isim neyse o kullanılır ama ilk isimden iki tane varsa ikinci isim kullanılır genelde ama resmi dairelerde askeriyede çift isim kullanılır ..
Seymaben deno1 ne kayın babamın adı güzel nede kendi babamın ayrıca güzel olsada koymam sanırım ne gerek var tercih meselesi😅
Dcle0021 deno1 ben benim ki de hüseyin kayinbabamin adi yanına ömer bıraktık dediğin gibi kayinbabamizin adıyla cagiramayiz ama benim de gönlümden geçiyordu zaten çünkü cidden babalık yapan nadir insanlardandır kendisi ❤
Mrvsmt2502 deno1 yok canım çoğu kişi ilk adını bilmez bile siz nası daha kullanırsanız etraf o şekilde alışıyor
deno1 Mavi34 çağırmazsin olur biter canım ama benim aklıma takılan ilk mi ikinci mi daha çok kullanılıyor bunu bilmiyordum
Burcu388 deno1 bende Nurettin Efe koyacağım olsun ne olacak kayınbaba adı olsun sağlıklı sıhhatli olsun da
erdem_agah deno1 ben büyüklerin ya da ölen birinin adini koymayı doğru bulmuyorum ama tabiki herkesin tercihi farkli oluyor. İçiniz isindiysa neden olmasin.