Alparslaninannesii https://imgyukle.com/i/kokNXM Kızlar adetime 9 gün var bugün test yaptım ilk çok çok silik gördüm yarım saat fln baktım ztn yoktu birkaç saat sonra baktığımda bu şekildeydi inanmadım suya tuttum suya tutulunca silinirse doğru değildi silindi 10 dk sonra ama hala çok az bir silik var ama resimde çıkmıyor pek negatiftir degilmi böyle olup da hamile olan var mj
Umutduru Alparslaninannesii su anda testte var gibi duruyor ama hemen cikmamiş bir de adetinize 9 gün varmış inşallah hamilesinizdir ama biraz bekleyin en azindan 3 4 gün kala tekrarlayin testi
Kayra_2362 Alparslaninannesii valla canım silik bi çizgi görünüyo istersen sabah ilk idrarla tekrar yap
linamom Alparslaninannesii benim de silik çıktı kan tahlili verdim hamileymişim 😊Kesin sonuç için kan tahlili ama silik bile çıksa ikinci çizgi hamile olasılığı yüksek
Sybabyss Gebelıkvar gozukuyor ama yanıltıcı da olabilir bu kadar erken cıkması imkansız gibi bir sey ama bilemiyorum tabi kan testi verin
Alparslaninannesii Kayra_2362 silindi ama suya tutunca olacağını düşünmüyorum gerçi ama inşallah vardır
Alparslaninannesii Kayra_2362 yani ovulasyon yapmıyorum cnm ama ilk zamanlar yumurtladim büyük ihtimalle çünkü ilk 1-2 gün akıntım çoktu hissediyorum akıntı olunca yumutlamayi
Kayra_2362 Alparslaninannesii hım anladım canım sen birazdaha bekle çünkü daha çok var iki gün kala yapsam daha sağlıklı olur
Alparslaninannesii Kayra_2362 inşallah cnm benim pozitiftir silinmeseydi pozitif diye düşünüyordum ama keşke silinmeseydi
Kayra_2362 Alparslaninannesii inşallah öyledir canım ama dediğim gibi stres yapmamaya çalış regl gününü bekle. Benimde yarın çok heycanlı🙈
Kayra_2362 Alparslaninannesii evet ama erken yaptım diye çıkmaz dediler oyuzden bekledim. Yumurtlamanın üstünde 14 gün geçmesi lazimmis ben 1 hafta sonra hemn yaptım
Hiranurmina linamom benim de adetim 3 gün geçti bugün test yaptım tek çizgiydi diğeri soluktu 1 saat sonra 2 cizgi cıktı sizce hamilemiyim
Alparslaninannesii bukusum pembe kuruma çizgisi ilk defa gördüm ve çok belirgindi ztn silinmişti olsaydı silinmedi cnm teşekkür ederim
bukusum Alparslaninannesii benimde cok oldu kuuzm bgun bende hamile oldugumu ogrendim. Rabbim en kisa zamanda senide sevindirsin