Aryapoyraz kizannesi_1004 0-3 ay mı aldınız peki cabuk büyüyorlar büyük al diyorlar kafamda deli sorular 😳😐
Anestezi07 MerakliAnne61 Yenidoğan giyeceği kıyafetleri, beşiğini, arabasını aldık. Ama o kadar çok ıvır zıvır var ki hiç bitmeyecek gibi 😂
Gulceefe-00 MerakliAnne61 hemen hemen her şeyi aldık sayılır bugün kıyafetleri yıkadım utuleyip hastane çantamı falan hazırlaması kaldı.
Tugce-dh MerakliAnne61 29+3teyim bebek arabası puset oto koltuk alındı elektrikli süt sağma makinesi göğüs pedi emzirme yastığı aldım biraz kıyafet falan aldık ama yetersiz henüz 18inde kontrolğm var ondan sonra kalanları tamamlicaz inşallah perşembe de a101deki ürünlere bakıcam bi 🤗
kizannesi_1004 Aryapoyraz evet canım peluş tulumu 0-3 ay aldım ki bedenini sarsın soğuk girmesin 3 alık oluncaya kadar idare edeceğini düşünüyorum çünkü büyük ve patiksiz sonra da mart gelecek zaten giyemez onu sıcak olur 😊
Sedef153 31 haftalıktan sesleniyorum bi yorgunluk başladı ki anlatamam ilk 3 ay kiyafetlerini aldim gecen haftada iyiki yıkayıp utuledim simdi doğum cantasini hazirliyorum ortaya biraktim aklima geldikce koyuyorum sizde cok gec kalmayin derim nacizane tavsiyem🌺
Mervisogretmen Ben de 32.haftadan sesleniyorum anneler. ❣️Mutlaka başlayın giderek karnınız ağırlaşıyor, çok çabuk yorulabiliyorsunuz. Eksikleri tamamlamak adına kesinlikle başlayın, bir de son haftalar onlarla uğraşmayın, kafanız rahat etsin. 🐣
Berkem78 MerakliAnne61 bende daha başlamadık ay sonu flaan başlarım Allah nasip ederse ikinci gebeliğim aralarında tam iki tas olacak siz neler alacaksınız
DenizBilge Berkem78 sizce yenidoğana kaçar tane zıbın, tulum, alt üst takım lazım olur. Çok kirleniyor ilk başta çok lazım oluyor diyorlar
Berkem78 DenizBilge zıbın çok olsun birde ayaklı tulum laf çok gidiyor çok bisey almayın derim cunku çabuk büyüyorlar giydirmeden hemen küçülüyor ben ilkinden tecrübeli olduğun icin. Çok bşsey almayı düşünmüyorum zaten zıbın çok var oğlumdan kalan altlı üstlü tulum önlük eldiven bu tarz şeyler alırım iki tane hastane çıkışı yeter
kizannesi_1004 Aryapoyraz bence dr öyle yap canım tam zamanında giyeceği bir şey olsun bebişin zaten marttan sonra peluşu giydiremeyiz bence dediğim gibi 😊
kizannesi_1004 Aryapoyraz astronot tulumda çok pahalı bence bizimkiler tam kışın doğacaklar yenidoğan bir bebeği o soğukta alıpta gezmeyiz bence parasına yazık olur bi aşıdan aşıya belki ara sıra bir yere onun içinde peluş yeterli olur büyük bi bebek değilki kış da olsa rahat rahay gezdirelim diye astronot alalım😊
smmamoms MerakliAnne61 30.haftadayım ben çoğu şeyini aldım. İşte isme yeni karar verdiğimiz için hastane çıkışı isimli eşyaları kaldı. Bu ay da beşiği ve dolabını anakucagını alıcam. Biberon deterjan vs kaldı onları da halledeceğim bu ara ☺️
DenizBilge Berkem78 çok teşekkür ederim. Çok az tuşum almışım 2 tane falan sanırım. 5,6 tane tulum olsa yeter mi? Birde çıtçıtlı badiler uzun kollu mu olsun kısa kollu mu yenidoğan için? Aralıkta doğum yapacağım.
fyznrilter MerakliAnne61 başladım. Yıkadım, ütüledim, dolabına yerleştirildi. Bı kaç eksik var onları da alacağız inşallah. Ne olur ne olmaz diyede hastane çantamiz hazır bakalım. 🧡🌸