bebegimizibekliyoruz1 MerakliAnne61 inşallah haftaya annemle kıyafetlerini halledicez 2 aydır gidicez diyip gitmiyorum 😂 28+1 im
CansuDefne07 MerakliAnne61 doğum 15 Aralık gozukuyo beşik hariç gerisini tamamladım gibi 😍 son zamanlar ne olur ne olmaz diye yavaş yavaş hallettim
Esmakoksal MerakliAnne61 30 haftalığım bende herseyı tamamladım sadece odasını düzenlemesi be kıyafetleri yıkaması kaldı 🥳
MerakliAnne61 Arfe bende ayni 29.haftam bitiyor henuz hic bisey almadim bende haftasonu almayi planliyorum
Ness3 28+2 deyim. Hemen hemen herşey alındı. Yüzde 20 kaldı diyebilirim. Haftaya hastane çantası hazırlama dolabını yerleştirme ve beşiğini kurma işlerine başlayacağım ve bütün işi 32dolup 33 başlayana kadar bitirmiş olacağım. Planım bu
kediannesi60 kizannesi_1004 bende 25+2 beşik ve arabası kaldı gerisi hazır cok ayakta kalamadığım ve dolasamadığım icin erken yaptım alısverisini kafam rahat🌸
smyye_96 İndirim oldukça alıyorum ben. Her şeyin hergün fiyatı artıyor beklemenin anlamı olmuyor maalesef.
CansuDefne07 1Mld-asel hazırlıklar nasıl gidiyo bide cinsiyet ne 🥰 benim kizcem olacak rabbim nasip ederse