Lonelinesss Oyakubra inşallah canım benim. Üzülme sıkma canını hep ayetel kürsi oku elini karnına koy.
DnHazrlklar Canım ben 25. Haftamda düşmüştüm ama ayağım kaydı resmen havalandım ayağım yerden kesildi ve popomun üstüne şiddetli bir şekilde düştüm hemen doktora gittim ama bebek yeri gayet iyi dedi doktor bebek etkilenmez içinde bulunduğu sıvı zaten onu travmalardan korumak için dedi onların yeri sağlam dedi ama yine de kontrol et sen dikkat et canım korkma
Oyakubra DnHazrlklar inşalh etkilenmez canım zaten hastaneden yeni kurtuldum bulantı bulantı serum ilaç aldım çocuga bişi olur mu die korkuyla geldim ewe üzerine buda tuz biber oldu Sınanıyorum sanırım Allah yardımcımız olsun inşallh
Melhaercan Oyakubra tam bu haftada bende düştüm karnımın üstüne 2 saat sonra kanamam oldu çok fazla düşük riskim oldugunu öğrendik 23 gündür yatıyorum 😔
Oyakubra Melhaercan çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah ben düşmedim ama son anda yırttım :(
Yogurtlupilav Oyakubra kanama yada enteresan bir sancı yoksa korkmana gerek yok. İlk ayımda baya paldır küldür taş merdivenlerden düştüm ben, çok şükür birşey olmadı
Hayalll Oyakubra dikkat et banyonun icine gerekirse suda kullanilan paspas ser ve disina da tabi ki islak yerlere basarken saglam bas cnm cok gcms olsun korkma bsy olmaz Allah'in izni ile
aren6161 Oyakubra bılerek dusmedın ya vnm allah korusun ole dusme vs şe bısey olmaz allahn ıznıle olcak olan zaten heryrlu olur onune gecemezsın dua et hayırlısıla al kucagına ınsallah