Oyakubra KIZLAR SELAM SABAH BANYODA AYAĞIM KAYDI VE BACAKLARIM AYRILDI :( AMA DÜŞEMEDİM SON ANDA TUTUNDUM AĞRIM SIZIM YOK ÇOK ŞÜKÜR DÜŞÜK VS OLSA KANAMA OLURMUYDU? KORKTUM BİR AN 13+4 HAFTALIĞIM DOKTARA GİTSEMMİ?
Duygue Oyakubra benimde senin haftalardayken sofrayı silkelerken kaymıstı bayada ayrılmıştı bacaklarım ama cok sükür bisey olmadı kanama yoksa bi sorun yok demisti doktorum
sudamlasi Oyakubra evt canım Allah muhafaza bebeğine bişey olsaydı belirti verirdi ağrın sızın olursa gidersin ama bi dahakine dikkat et🙏🏻
Lonelinesss Oyakubra dikkat et ya bende geçen gün düşecektim. Allah korudu 😞 ama sen yine de bi git kuzum doktora. İçin rahat etsin
Bekleyenler Oyakubra ben de otobüste düştüm o haftalarda bi şey olmadı çok şükür. Kanama falan yoksa bi şey olmamıştır inşallah. Doktora görünürsün en kısa zamanda
Oyakubra Mavi1 sabah işe gidecektim hemen yattım düştükten sonra ama oyle ağrı ,sızı ,kanamam olmadı çok şükü Allah yardımcımız olsun hepimizin sağ sağlim bi kucağımıza alsak bebekleri :(
Caglaaa 2 gun önce başıma geldi ama ben düştüm direk hastaneye gittim kanamam falan olmadı doktor keseye baktı Allaha şükür kesede de sorun yoktu düşme pozisyonumu sordu o kadar düşmeyle birşey olmaz zaten dedi o zaman 12+1 dim
Oyakubra Caglaaa Aman çok şükür ya çok dikkat etmemiz lazımda olcak olunca oluyo işde:( Rabbim hepimizi korusun
aren6161 Oyakubra bılerek dusmedın ya vnm allah korusun ole dusme vs şe bısey olmaz allahn ıznıle olcak olan zaten heryrlu olur onune gecemezsın dua et hayırlısıla al kucagına ınsallah
Oyakubra Lonelinesss salı günü kontrolum var daha pazartesi gittim ama bişi olsa ağrım sızım falan olurdu heralde :(
Bebegmibkliyrm Oyakubra korkma bende gecen gun balkonu yikarken kaydi ayagim dusucektim tutundum hemen 15 haftaligim ama bisy olmadi ama cok korktum kendim icinde degil bebek icin. Dun kontrole geldim hicbisy yoktu sukur
Ygtzynp Oyakubra aynısını yürüyüş yaprken yaşadım bende kramp kanama yoksa hiç bişey olmazmış.ben ertesi sanahı zor edip doktora gitmiştim dedi ki bebekler suyun içinde gayet sağlıklı hiç bişey olmaz içini ferah tut.