Papatya-Kokusu Yagmur64 ben ne zaman hamile kalsam erkek senesine denk geliyorum galiba bir daha haber verin kız senesinde 😂
Smyrayldrm Papatya-Kokusu 🤣🤣banada solesın ler bende hep erkek senesine denk gelıyrm 3. Oglumu beklıyrm galibaa ama hayla ıcım kız dıyo 🤣🤣🤭ıcımdekı sesı alın lutfen 🙋♀️🤣
Civcivim000 eylulmucizesi27 bende tutmadı. Geçen sene 4 kuzenim doğurdu hepsinde tutmuş bende olmadı kız gösteriyordu Çin Rus yüzük testi vs buradaki ultrason yorumları vs hepsi kızdı gönlümden de kız geçiyordu ama erkek bebişimz😁
eylulmucizesi27 Civcivim000 Allah sağlık versin geçen sene etrafımda ki bütün bebekler erkekti o yüzden bu senenin kız olmasını istiyorum gönlümden geçende hissettiğimde o Çin takviminde de kız çıktı bakalım umutla bekliyoruz 🙈🦋
Hasretvebebisi21 Yagmur64 Civcivim000 Benimde çamaşır suyu karbonat çin takvimi hepsi kız diyordu ama oğlum olacak 😊
Ayseceferli Yagmur64 Turkiyede bilmiyorum durumlar nasil ama burda Azerbaycanda hepsi erkek olucak sehit’ lerimizin yerleri doluyor🙏🥺
eylulmucizesi27 1_elif yani etrafındakiler hep tuttu diyor bilmiyorum yani öğrendiğinden beri bende kız hissediyorum bakalım nasip kısmet 🦋
eylulmucizesi27 Hosgeldinbebek umarım tutttar ya kız hissediyorum ben kendim ama gönlümden geçen de o ilk hamileliğim 🌸
hayalperisi eylulmucizesi27 bence bir inandırıcılığı yok çünkü takvime göre oğlum doktoruma göre kızım olacak 😂 son dakika bir sürpriz olur mu bilemem 🙈
Gezenanne BabyT3012 çin takvimi için %50 doğruluk deniliyor ki burda da zaten iki seçenek olduğuna göre inanılması pek olası değil 🙂
dlrglnc Yagmur64 Yüzük testi çin takvimi bana inatla erkek dedi ama ben hep kız hissettim , sonuç eve küçük bir erkek gelecek Rabbimin izniyle , 😅 Seneyi bilmemde doğuran ve cinsiyetini öğrenen kaç kişiyi duyduysam hepsi erkek 😅
Muazom dlrglnc ben de erkek istiyorum hayırlısıyla sağlıkla inşAllah bakalım bir ay sonra gidip öğreniriz inşAllah
hilalsahin35 Bence erkek senesi çoğu tanıdığım erkek bekliyor bizimde oğlumuz olcak inşallah Yagmur64
SumsavMah Yagmur64 15 haftalık gittim erkeğe benziyo ama göbek kordonuda olabilr tam göstermedi emin değilim dedi pazartesi bidaha gidicem inşallah kız der ☺️