Anneolmayolunda- SinemAlaz yaa ne kadar güzel benim doktorum da Fuat bey şuan 38+5 deyim bekliyoruz bakalım sizin nasıl geçti süreç kaçıncı haftada doğum oldu memnun kaldınız mı biz Fuat hocayı çok seviyoruz 😊
SinemAlaz Anneolmayolunda- ikinci doğumum çok şükür Fuat hocadan çok çok çok memnunuz ailecek Konya için büyük bir şans Fuat hoca , iki normal doğum yaptım geçen sene Haziran da yaptım ilk doğumumu ikinciyi de 10 gün önce
Anneolmayolunda- mom_babyy alıyor ultrason esnasında alıyor siz önce giriyorsunuz genel konuşmanızı yapınca ultrason odasına direk alıyor eşinizi hemşiresi ben çok memnunum tavsiye ederim
mom_babyy Anneolmayolunda- teşekkür ederim 😊Nil okur,rengin Hnm ve Fuat hoca isimleri çok geçti diğerleri hakkında bilginiz var mı
Halimeb Aysezey evet çok pahalı ama riskli gebeliklerde iyi sizin zaten riskli gebelik olan Dr gidmeniz lazım bakentte emel var o da riskli gebelere bakıyor
Aysezey mom_babyy Selçuklu tarafında olsam fuat beye giderdm bende. Araştrdm ,sanırm baya iyi bi doktor. Bnce gidin. Bana aşırı uzak o yüzden gidemiyorum.50 dakıka sürüyo burdan 🙈🥺
Anneolmayolunda- mom_babyy valla Nil hanımın bir keresinde bi hastasına gece ararsan acmam dediğini duymuştum rengin hanıma da giden arkadaşım oldu memnun kaldı ben daha önce Hacer hanıma gitmiştim büyüksehirde memnun kalamadim anitta Zehra hanıma gittim oda olmadı yani ben baya memnun kaldım Fuat beyden gereği kadar bilgi veriyor seni bos yere endişe ettirmez 23. Haftada başladım keşke en başında ona gitseydim dedim
Aysezey Halimeb lalebahçe tarafnda otryorum. Akademi hastanesi, büyükşehir hastanesi, Kızılay hastanesi. Buralara yakın olanlarda varmı bildiginiz. Çok soru sordm kusura bakmayın 🤦🏻♀️🙈😊🌼 son 2 ayım kaldı doktor bulamadığmdan
mom_babyy Aysezey Aysezey inşallah en yakında zamanda iyi bi doktor bulabilirsiniz 😇 Fuat beyi bende denicem sanırım 😊
mom_babyy Mervesmsek22 ilk Azer hanıma gittim ama devam etmeyi düşünmüyorum.Eşle almıyo en önemlisi de aşırı hızlı gönderdi kovarcasına daha ilgili ve açıklayıcı olabilirdi.Bilmiyorum belki memnun kalan vardır bana öyle gelmiştir 🤷🏻♀️