Anneolmayolunda- mom_babyy valla Nil hanımın bir keresinde bi hastasına gece ararsan acmam dediğini duymuştum rengin hanıma da giden arkadaşım oldu memnun kaldı ben daha önce Hacer hanıma gitmiştim büyüksehirde memnun kalamadim anitta Zehra hanıma gittim oda olmadı yani ben baya memnun kaldım Fuat beyden gereği kadar bilgi veriyor seni bos yere endişe ettirmez 23. Haftada başladım keşke en başında ona gitseydim dedim
Sabriyee Anneolmayolunda- anıtta ki zehra hanıma bende gittim menmun kalmadım. Kendi hastanesinde olmadığı halde detaylı ultrason için baskı yaptı. Yaptırmazsam da hastası olarak kabul etmeyeceğini belirtti. Hem param ile muayene oluyorum hemde resmen kovdu.
Kevserkmn merhaba kızlar ben de Konya lıyım ama Muğla da yaşıyorum, ailemin yanına acilen geldim ve bu hafta ayrıntılı ultrason a gitmem gerek bana önereceğiniz memnun kaldıgınız bir hastane, Dr var mı ve ücretleri nasıl acil yardımcı olur musunuz 💜
Rabiakrdq Merhaba kızlar bende konyadayım 36+1 iz bizde medicana rengin karataylıya gidiyorum gayet memnunum çok ilgili çok pozitif bir doktor .
Rabiakrdq Ada-busra1994 Pandemiden dığum sonrası ziyaretçi kabul ediliyor mu bide hastane odası süslemeye falan bilginiz var mı ?
DilberK Fatmanureser özel muayeneye gitmediğim için doktor belli değil tıpta zaten bi tane gebe polikliniği var
SinemAlaz Anneolmayolunda- ikinci doğumum çok şükür Fuat hocadan çok çok çok memnunuz ailecek Konya için büyük bir şans Fuat hoca , iki normal doğum yaptım geçen sene Haziran da yaptım ilk doğumumu ikinciyi de 10 gün önce
Anneolmayolunda- SinemAlaz kesinlikle öyle Fuat hoca çok sakin gereği kadar bilgi veren gereksiz endişelere mahal vermeyen bir doktor benimde içim çok rahat ona gittiğim için sağlıkla dogumumu da yaparım inşallah darısı başıma
Havvamu Medova Aysel kamer cevremde çok memnun olan var ilk gebeliğim şimdilik memnunum hanim hanimcik bir doktor ☺️