Haticeey Aysezey Ben memnunum canım ilgileniyor gayet sorularımı cevaplıyor perşembe günü gidecem tekrar doğumumu da orda yapacağım inşAllah ☺
betultims Ben Konya lıyım Burdur’da yaşıyorum ama yarı Konya’da sayılırım 11. Haftadayım bana Konya’da medova Fatih Yılmaz dediler hiç duydunuz mu?
Fatmanur123nrt betultims benim doktorum oydu inanılmaz iyi bi insan kesinlikle gidin aynı zamanda jinekolog gözünüz kapalı güvenin ben doğumum özelde olmasa ona yaptırcaktım ama durumum el vermedi çok istedim onun doğum yaptırmasını ama nasıp değilmiş
Aysezey Ada-busra1994 hayırlı olsun sağlıkla büyüsün yavru 😊 normalmi sezeryanmı .ona göre birşeyler sorcamdaa 🙊🙊🙊🤎🤎🤎
UmayGul Ada-busra1994 hangi doktorda dogum yaptin sezaryan mi normal mi hastaneden doktordan memnun kaldin mi ve fiyat nedir cok soru sordum ama bende orda yapicam merak ettim🤭
Elifinannesi11 Ada-busra1994 doğum odası ile sancı odası doğum sonrası odası farklı mı nasıl işliyor süreç anlatır mısınız
Rabiakrdq Ada-busra1994 Pandemiden dığum sonrası ziyaretçi kabul ediliyor mu bide hastane odası süslemeye falan bilginiz var mı ?
Ysmnbarin Aysezey ilk başlar da bende hiç randevu alamadım sürekli başka doktora gidiyordum ama hasta kabul sayısını arttırmışlar MHRS uygulamasından daha rahat alabiliyorsun bildirim geliyor
Feyza-nur Aysezey Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar.
Fatmanur123nrt Aysezey 30 haftaya kadar doktorum şehir hastanesindeydi Temmuz ayında özel medovaya geçti Fatih Yılmaz oraya gittim ama şehir hastanesinde doğum yaptım evim yakın medova baya uzak kalıyordu o şekilde oldu rahattı şehir hastanesinde memnun kaldım
Aysezey Ada-busra1994 maşallah.. ben şeyi merak ediyorum şuan ilk etapta süt gelmeyeblir. Bide benm sezeryan olmak zorunda. Mama vermelimiyim .bu konuda bilginz varmı