Mmmervee Zeynepensar Bizde 15 haftalık olduk Ali hocaya gidiyoruz. Siz kliniğe mi gidiyorsunuz yoksa Tıp Fakültesine mi ?
Senademir04 Bende burdayım ben daha çok yeniyim Perşembe kan vericem idrar testlerin pozitif uygulamaya göre 3+4🥺
Senademir04 Mzeynep ben Hüsnü beye gittim sadece kendi bildiğini anlatıyor soru sormaya müsade etmiyor 🤔
Zeynepensar Halimeb aklıma takılan herseyi tek tek izah edıyor beslenme programı bıle hazırlıyo ben çok memnunum
kubraakbas Halimeb max 5 dk ultrasona bakıyor sonrasında her şey normalse normal diyip ilaclari yenileyip gönderiyor😬 Yani benim öyleydi en azından. 33+5teyim Ali acara gidiyodum artık Medicana Rengin Karatayliya geçtim ☺️
Aysezey Halimeb merhaba. 28.haftamdayım. yeni taşındık buraya .ilk defa büyükşehir hastanesinde nihal demirköprülüye gittim.. umarım sonu güzel olur 🤭🌼
Haticeey Aysezey Bende Konyadayım 33+1 bende nihal hanıma gidiyorum başından beri memnun kaldın mı canım 😊
Fatmanur123nrt Aysezey 30 haftaya kadar doktorum şehir hastanesindeydi Temmuz ayında özel medovaya geçti Fatih Yılmaz oraya gittim ama şehir hastanesinde doğum yaptım evim yakın medova baya uzak kalıyordu o şekilde oldu rahattı şehir hastanesinde memnun kaldım
Aysezey Haticeey 😊😊 eski doktorum çokk fazla ilgiliydi. Çıtayı yükseltmişti sanırm 😄 herkeste aynı muameleyi bekler oldumm.. ama iyi ya çok şükür. Bi kere gidebildm daha. Sen peki ? Başından takip ediyosa daha hâkimdir smdi 😊
Haticeey Aysezey Ben memnunum canım ilgileniyor gayet sorularımı cevaplıyor perşembe günü gidecem tekrar doğumumu da orda yapacağım inşAllah ☺