eminnee Gonul_1 Biz evde yaptık kuzum benim fazladan bi odam var orayı misafir için yemek odası yaptim orayı süsledik dediğin gibi çok güzel anı olarak kalıyor 🥰
Gonul_1 eminnee benim evim kücük ya bide pandemi var yaa çok kalabalık olsun istemiyorum sizinde güzel olmuş ❣️
Asena17 Gonul_1 kaldi icimde yapicak bisey yok 😔 Mutlulugunuz daim olsun sag salim bebisine kavus insallah kuzum 🥰
Gonul_1 Asena17 olsun sende güzel bir doğum günü yaparsın ay çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun ❣️❣️❣️
Gonul_1 Mltm07 😄😄😄ay öyle yapıyorum partiyle alakalı şeyler düşünüyorum ozmam dayanıyorum 😄😄😄😄paylaşırım sizinle inşallah
BusraUras DemetF aaa aynı benim eşim hamile olduğumu söyledim 5dk içinde bütün Trabzon duydu 🤣 cinsiyeti öğrendik yine aynı şekilde 😅🤣
Bktece Gonul_1 ben yaptim ama sadece annemler ve kayinvalidemlerle. Ama ben öğrendim cinsiyetini dayanamayip esim dahil herkese supriz oldu 🤭
Gonul_1 Bktece bizdede çok yakınlar olucak zaten ay yok ben bakmadım cünkü ben tutamam cenemi söylerim eşime 😄😄