Halbat yani ikilemde kaldıgınıza göre gönlünüz ahşap beşik ama mantıken park yatak diyorsunuz bence:) Ben önce park yatak aldım yoyko’nın gönlüm hep ahşap olsun şirin olsundu. Park yatagı getirdik kurulumu sinirlendirdi bizi. Tipi desen çok düzgün değil. öyle her yere götürürm olayı yok bence gayet hantal ve büyük. Bagajınız darsa rahatınıza düşkün ve pratiklik seven bir çiftseniz bilmiyırm çok uygun değil daha pratik bişe isteyeceksinizdir eminim. Beşik sabit kalsın yerinde beşikle beraber portatif birşey daha almak mantıklı geldi bize. Yani haftasonu annemlere götüreyim iki gün kalır tekrar kurarız mantıgı bana uymadı açıkcası. Sonunda ahşap beşik anne yanı olanlardan aldım parkı iade ettim. Bi yere gidip kalmalık ve oturma odasında vs kullanmak için de beşik tipli anakucağı aldım o da gayet uygun ve güzel oldu. Parkın sallanmasını da begenmedim altta zorlayıcı bi aparat var gücünüz ona yetecek açacaksınız da sallanacak sonra tekrar kapatacaksınız ki benim aldığım en iyi markalardan biriyfi. Ahşapn sallanmasını daha çok begendim. uyku setiyle beraber takım aldım gerçekten içime sindi. Parmaklıklar 6cm oluşu boyası su bazlı oluşı vs fazlasıyla hoş duruyor en azından göze de hitap ediyor. Bilmiyorum ilk çocugum diye mi ama az da olsa evde şirinlik istedim:))) Deneyerek alın derim burada her annenin fikri ve göz zevki ayrı oluyor bence bütçesi de aynı zamanda. Deneyimli anneler daha da iyi fikir verirler.