Halbat Güzel anneler ya da benim gibi adayları , kafamda bu soruyla boğuşuyorum ikisi arasında çok kararsızım varsa deneyimleyen ( boyutlarıyla tabii )kullanış olarak hangisi daha iyidir paylaşabilir mi 🥰
Nermin70 Halbat ben ahsap aldim cok hoşuma gitti ve kullanisli gordugum icin. Civilde 500 liraya aldim 60×120 boyutu
Mom726272 Halbat park beşik tabiki oğlumu büyüttüm kızım yatıyo şimdi ❤️ kullanmayı bırakınca toplayıp kaldırıyorsun en fazla 10 kg kapının arkası kadar yer kaplıyo tahta beşik olsa kullanmayınca nereye koyacağını şaşıyosun
gamzosgamzos Halbat https://www.hepsiburada.com/mamma-armadillo-gold-aluminyum-park-yatak-besik-70x110-cm-sunger-yatak-hediyeli-pm-HB00000M7TBB bunu kullanıyoruz canım
Dilekcnkn Halbat Ben amedan sepet beşik aldım bu sefer ama ikinci oğlumda park beşik almıştım gerçekten çok uzun süre kullanışlı bir ürün
llFatma Halbat ben de kararsızım ya tahta gereksiz geliyor bana park istiyorum kolay getir götür yapabilmek için
Hemdertbiri MerveNur- gayette memnunum tahta beşik benimde kesinlikle alın bende istediğim odaya götürüyorum 60×120. Park beşik çok çirkin geliyor gözüme
Hiram96 Halbat bencede park beşik ben tahta beşik aldm ayaklannca 2defa kafa üstü düştü kaldrdk park beşik aldık keşke baştan alsaymişiz ddik
muges44 Halbat Bu sizin yaşam standartınıza göre değişir bence. Mesela ben ailemin yanına il dışı çok sık gidip geldiğim için park yatak tercih ettim. Acayip kolay kurulup kaldırılıyo ve yer kaplamıyo ayrıca 3 4 yaşa kadar kullanılıyo tercihen. Tahta beşik dezavantaj benim gözümde tamamen🙂
mervemir83 Park beşik diyorum👍🏻 Diğer çocuklarımda gayet memnun kaldım. Yeni doğacak bebeğimiz içinde park beşik (kraft calipso prime modelini) aldık.
Halbat mervemir83 anne yanı olabiliyor mu ? Bir de buna takıldım ; park beşikse de anne yanı olanlardan mı yoksa olmayanlardan mı 🤔
dygm3848 Bende tahta beşik düşünüyordum ama bana göre çok kullanışlı gelmedi park beşik aldık daha kullanışlı ve bebek azıcık büyüyüp ayağa kalktığı zaman tahtta beşikte düşme riski var park beşik öyle değil bide yürüyüp emekleme dönemi olduğu zaman kendi istediği zaman yatağına girip çıkabilir
Huriyeolgn Halbat kesınlıkle park besık katlanabılır olusu ıstedıgın yere goturebılıyor olman uzun surelı kullanım anne yanı olusu benı cezbetmıstı yoyko 8 in 1 kullanıyorum memnunum