Seymaben ikramomm hadi hayırlısı benimde bukadar ner çıkmıştı 4-5 haftalık hamileydim sizinde öyledir çok büyük bi ihtimal🥰🥰
35lavanta ikramomm evet hamilesin ❤️ benimde ilk böyleydi 2 gün sonra tekrar yaptım direk kırmızı çift çizgi yandı sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
ikramomm 35lavanta çok mutluyum bende tekrardan test yapıcam dayanamayıp hemen de kan vericem bakalım nasıl olacak 🥺🥰
Ness3 ikramomm bence eminiz 😁 sen kan vermelisin 2 gün sonra tekrar ver 2 katına çıkması lazım o artış önemli. Bir de vskti gelince kese görünüp kalp atışı da duyarsanız oh mis 🙏💐
ikramomm Ness3 hadi bakalım verelim o zaman ama kan değerleri de korkutmuyor değil kötü çıkacak diye bakalım inşallah sorunsuz duyarız kalp atışlarını 🥺🥰
caganin_annesi İlk defa hamile miyim diye sorup hamile olan birini gördüm forumda 😅 insanlar umut ettikleri için ne filtreler ekliyor, olmayan çizgiyi görüyor. Allah herkesin kucağını doldursun. Canım kan test sonuçlarını bize haber ver.
ikramomm caganin_annesi ben bu çizgide tereddüt ederken insanların böyle demesi beni çok sevindiriyor en kısa zamanda vericem haber ☺️
Senayyaprak33 ikramomm Allah daim etsin mutluluğunuzu inşallah bende gebe kalonca test yaptim senin testin gibi tam belli çıkmıştı hastaneye kan vermeye gidince 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim 🥺 şu an 35 haftalık oldum ilk gebeliğim sabırsızlıkla doğmasını bekliyorum inşallah her anı güzel güzel yaşarsınız bizi de habersiz bırakmayın 😍🙏
ikramomm Senayyaprak33 haber vericem bende inşallah çok sevindim sizin de adınıza inşallah sağlıkla gelir 🥺💜
miranbeyinmothersi ikramomm adetin sanırım çok geçmemiş silik ama gayet belirgin kuzum hemen bir kan ver inşallah hamilesindir rabbim sanada tattırsın.
Bebegimveben0811- ikramomm evet çok net belli bence hemen bi kadın doğuma gidin ben öyle yapmıştım kaç yıllık evlisin