• Gebelik
  • Bebek hep sağda 🤔 Bir bakar mısınıız?

Selam kızlar, 19 haftalık hamileyim. 4 gün önce kontrolümüz vardı her şey yolunda görünüyordu. Daha bebeğimin hareketlerini hissetmedim ama 2 sabahtır uyandığımda göbeğimin sağ tarafı aşırı şişmiş oluyor. Orada toplanıyor sanırım ama iki sabahtır olunca da biraz endişelendim. Belki daha önce pek hissetmediğim için hareketleri endişelendim bilemedim. Aranızda bunu yaşayan var mı? 😊😊

Merve2Asel Bir şeylerden rahatsız oldu yanlış bir şey oldu o yüzden mi her sabah öyle acaba diye düşündüm. Demekki hareketlerden önce böyle hissedecekmişim 😍😍 ya da kızlar genelde sağda oluyordur belki 😄😊 çok sağolun cevabınız için ❤

Ssevilayy benim oğlumda hep sağda o yüzden sağ tarafıma yatırmıyor bile geceleri artık solum çürüdü kemiklerim batıyor sola arada geçiyor ama ilk günden beri hep sağda

Ssevilayy rica ederim hiç sola geçmedi benim sola bile yatamam herzamsn agırlık kayıyor gibi sağlıkla gelsinler insallah 🥰

Benim oğlanda hep sağda ilk bastan beri dün sağ tarafıma yatınca baya sert tekmeler yedim hatta 😂

Bende sağ tarafıma yatamıyorum çok baskı ağırlık oluyo karnımda solda daha rahat oluyorum benimde bi sağda bi solda toplanmış oluyo karnım yamuk duruyo ayağa kalkınca düzeliyo bazen ayaktayken toplanıyo çok tuhaf bi his ya inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ssevilayy kendileri nerede durmak isterse orda duruyorlar biraz daha büyüsün gezmeyede başlar 😂

annesi_ amin amin 🤲 doğana kadar ne olsa endişeleneceğiz galiba. İlk defa varlığını dışarıdan farkedince garip oldum 😍😄😄