Busra65 Hilalmira6 bir muayene bir kontrol oluyor 300 TL detauli ultrason yok ama bebeğinizi 3 boyutlu izleyebiliyorsunuz her gittinizde eşinizle beraber.
svserzrm Busra65 güzel forograf veriyor mu bana çok belirsiz fotoğraflar vermişti benim şansım mi acaba merak ettim:)
Busra65 svserzrm o bazen bebeğin duruşundan da kaynaklanıyor olabilir bazı bebekler poz vermeyi sevmiyor 🙈😂
Ozen1 Hilalmira6 önce kadın doğuma gittim beni listeye aldılar. Daha sonra MHRS üzerinden randevu baktım ama çok zor buldum hemen doluyor. Sık sık kontrol edin
Rabiaa_uzn asel51 ben detaylı için gidecehim bakar demi siz gittinizmi randevuda buldum birde lokman hekim hayat hastanesinde demi
asel51 Rabiaa_uzn evet bakar randevu alırken detaylı ultrason oldugunu belirtmeniz gerekiyor. bende henüz gitmedim detaylıya salıya randevum var 40 45 dakıka sürdüğü söyleniyor
svserzrm Rabiaa_uzn asel51 ben sıra beklerken farkettim gerçekten uzun sürüyor detaylı ayrıca ailelere bebeğin görüntülerini cd şeklinde veriyor
Rabiaa_uzn asel51 teşekkür. Ederim benimde Perşembe günü gidecegim inşallah güzel geçer randevu alırken söyledim ücrette 530 TL dedi
Sevgi1312 DH_08 arkadasımla akdamar hastanesinde seyithan beye gittik muayene 75 hem kendisinden cok memnun kaldık ilgisi gayet iyi hem de içeri tek hasta alıyor eşleri de alıyor tavsiye ederim
Sevgi1312 svserzrm evet canım benim daha kücük oldugundan görmedim renkli ama arkadasım renkli görüyor