DH_08 Vanda cok ilgili eslerı de muayneye alan Bı doktor soyleyın Allah rızası için 20 haftalık olduk hala adam akıllı Bı doktor yok
asel51 DH_08 hayat hastanesinde gürcan bey var içeri eş alıyor canm ona gidebilirsin cokta iyi Bi doktor kendisi perinatolog Bi arayıp öğrenebilirsin randevu alınıyormu
Sevgi1312 DH_08 arkadasımla akdamar hastanesinde seyithan beye gittik muayene 75 hem kendisinden cok memnun kaldık ilgisi gayet iyi hem de içeri tek hasta alıyor eşleri de alıyor tavsiye ederim
DH_08 Ahmet melih akyola gıttım eslerı almıyoruz dedı ya gercekten cok sacma gelıyo es nasıl alınmaz adam baba olucanı hissedemiyor resmen
Eliifkc DH_08 aynen bende ona gidiyordum eşleri almıyo ama üç hasta birden alıyolar içeriye çok saçma
BeRidwan Eliifkc fayton diye bir kafe var onun yanında, çevrede il sağlık müdürlüğü Akdamar Hastanesi de var o taraflarda
DH_08 Ya o kadar sinirliyim ki yasemıne gıttım es almıyor en fazla 3 dk bakıyorlar sonrası yok. Bn bu cocugu yanlız yapmadım sonucta anlamıyorum almamalarındakı tek sebep ne
BeRidwan DH_08 özel hastaneler çok saçma ebeyim özele gideyim dedim 1 kere Akdamara gittim bölge hastanesinden daha çok bekledim bir daha da özele gitmedim bölge hastanesine gidiyorum çokta iyi ilgileniyorlar
FElif BeRidwan Merhaba bölgede hangı doktora gıdıyorsunuz, doğum nasıl orda bılgı verdıler mı, kendımıze aıt özel oda olmaz galıba orda
BeRidwan DH_08 Emircan Ertürk çok çok iyi bir hekim ve ayrıca şu an anda özel hastanelerde gidilen bir çok doktor bölgede çalışıp özele geçti.
Ozen1 Bölge hastanesinde Erol beye detaylı ultrasona giren var mı? Çarşamba günü randevum var da merak ediyorum
Ozen1 Hilalmira6 önce kadın doğuma gittim beni listeye aldılar. Daha sonra MHRS üzerinden randevu baktım ama çok zor buldum hemen doluyor. Sık sık kontrol edin