aren6161 deletedmom734 hemen denemek istiyorum doguma kadar ben normal istyrm ve korkuom basur yuzunden ya patlarsa dogumda kanama yaparsa cok die🙈 gecee r ins
aren6161 Hsna1 var malesf duydum dogumda patlayip cok kanayani ve benmki hamilelikten oncede vardi onemsemedm cok ileri duzeyde doktoruma soleyecegim insallah sknti olmaz insallah gecer🙏🏻😞
aren6161 Hsna1 insallah su zeytinyagi kesn denemem lazm bide ceviz kabugnn icindeki zati kaynatp icmek iyi geliosa yapmak lazm sanirm sknti olmaz hamilelikte uani ceviz sncta
Aslihan Nihlem Ilık suya otur canım rahatlatıyor bide kremler var ama hamilelikte kullanılıyor mu hiç bilmiyorum
NalanztrkAlp Makat çatlağı ve basurum var kronik şekilde. Bende senin gibiyim hemde uzun yıllardır. 18 haftalık hamileyim. Doktorumada sordum cnm. Procto glyvenol fitil ve krem ikisi toplam 30₺ civarı doktora yazdırmazsan. Başka bi ilacı yok. Ameliyat dışında. Doğumun yakın olduğu için sıcak suya oturma kısmını doktoruna danışmadan yapma bence çünkü hiç rahat bi pozisyon değil. Çookk geçmiş olsun.