Yesim1992 Kızlar 30+6 haftalık hamileyim eşimin bi kaç gündür gripti ve test yaptrdı covit olduğunu öğrendik bu durumu yaşayan yada geçiren varmı çok korkuyorum bendede cıkıcak diye 😔
Helpmee Yesim1992 ben covitten hastanede yatıyorum 27 haftalık hamileyim 8.günüm sakın evde geçirmeye kalkma 2 3 güne git test ver kendini dahanerken kötü hissedersen hemen git test ver hastaneye yatmaktanda korkma iyi bakıyorlar
Ozgebalc Yesim1992 biz eşimle geçirdik geçen yıl hafif atlattık şükür ilaçları kullandık ve bol bol vitamin aldık
blueberyy00 Yesim1992 ben daha 14 haftalık hamileyim eşim pozitif çıktı pazartesi bende salı test verdim negatif çıktım doktr kesinlikke kendini riske atma başka bir yerde karantina al kendini dedi anneme geldim ordayim eşim evde malesef atlatmasini bekliyoruz
Yesim1992 TugceTekin123 test e götürdüler hemen zaten yavrum çıkmadı sonuç daha eşim de iyi çok şükür bi skıntı yok ama biz bebeğime bsey olucak diye korkuyoruz
cerenmina Helpmee direkt yatırıyorlar mi hastaneye yoksa biz özel istekte falan mı bulunuyoruz? Ona göre bugün test yaptırmaya şehir ya da başka devlet hastanesine gideceğim
Yesim1992 Helpmee testti verdim bugün çıkmadı daha yavrum geçmiş olsun sanada allahım şifa versin insallah çok yaygınlastı cokkk kaç sene koruduk kendimizi ama bi yere buldu lanet bizi
Helpmee cerenmina senin isteğine bağlı değil tabikide. Öksürüğüm fazlaydı kanda enfeksiyon yüksekti korkmayın sakın hastanede tadavi gibisi yoktur evde olsam bu kdr rahat geçiremezdim sadece 8 gündrtek başımayım cok sıkıldım ama iyileşmk için yapacak bşy yok
cerenmina Helpmee ben de o yüzden sordum. Çünkü esimin 2 asisi da tam ve 14 gün geçti. Negatif çıkarsa onu karantinaya almayacaklar. Ben tek kalmak zorunda kalacağım evde. Hastanede en azından daha iyi bakilirim.
Yesim1992 Helpmee ilk doz asımızı olmustuk yavrum biz ihmal etme sana kalmış ama malum hamilelerde covit daha fazla suan da
Helpmee cerenmina evet canım daha çabuk toparlanacaksın ciğerlerine inmeden git testini ver antibiyotik ile indirmiyolar ciğerlere korkma zaman çabk geçiyor
Yesim1992 Ozgebalc onların verdiği ilaçları kullanmıyoruz yavrum sadece parol oda agrısı olursa meyve sirkeli su felan onları tüketiyoruz
blueberyy00 Yesim1992 birde lütfen evden gitme sansiniz yoksa aynı odada durmayın temas etmeyin yemeklerini felan pet tabak bardakla verin direk eldivenle çöpe atın o maskesiz odadan çıkmasın lavabo ihtiyacı için felan varsa aynı lavaboya kullanmayin
Yesim1992 blueberyy00 ayrı odadayız yavrum tabakları felan plastik kullanıyorum zaten iki lavabo var birini o kullanıyo birini ben bi şekilde atlatılacak ama bakalım
blueberyy00 Yesim1992 iyi yapıyorsunuz birde dezenfektan alın sürekli odalara felan aralıklı zamanlarda sıkın ne kadar olsa dolaşıyor evde hava yayilmasin Allah esirgesin sizi de inşallah pozitif çıkmaz sonucunuz
Yesim1992 blueberyy00 çok şükür negatif çıktı yavrum çok teşekkür ederim cvb verdiğin için Allah razı olsun 🤲