Derinimm Dogumda 25 dikişim oldu doktorm estetik dikis oldugunu bebegin icini parcaladigini bu yuzden bu kadar cok oldugunu soyledi sakin kabiz olma dedi kabiz oldum ve cok korkuyorum dikislerime birsey olursa zor toparlayacagini soyledi cozumu olan var mi bu durumu yasayan😔
Esraoztemir Derinimm rezene cayi ic bide bir kaynamiz suya incir koy baya bekler 4 5 saat o suyu ic inciride ye hurma ye hurma cok iyi
Esraoztemir Derinimm bende seseryan oldum ama doktorum bana kabiz sokturucu tatli bir ilac verdi eczanaeden alabilrisin
fatos2404 Derinimm sabah aç karnına zeytin yağı içmek, bol bol kuru kayısı yemek, kayısı hoşafı içmek, sabah aç karnına limonlu su içmek bunlar kabıza iyi gelen şeyler sakın ıkınma canım dikişlerin için iyi olmaz 🙏
Derinimm esoeso merhaba canim burda msn acaba hâlâ utanarak birsey sormak istiyrm daha once aynadan bakarak pansuman yapyrdm normaldi hersey ici normal gozukuyordu smdi dikislerim acildi biraz biraz ici baya bi büyük oldu ici acildi yani seninde dikisin cok ya hani seninde oyle mi acaba normal mi yani korktum bian
eCeCik Derinimm incir-siyah kuru kayısı- su bu üçlü gerçekten işe yarıyor düzenli kullanın kabız okmazsınız. Ben hamile kalmadan önce sürekli kabızdım bu üçlüyü aksatmadım hiç kabız olmuyorum
esoeso Derinimm bunn adı da normal dogmsa evet norml dogm yaptm 🤔🤔🤔🤔 kesık atıldktn snra ebeler ıknmayı brak ddgı halde ıkndm bn ıkındkca da yırtk aldı basnı gttı
esoeso Miniklerim03 ben en son kac tane dedm yetr brakn 42 tane attm son 15 tane ddı dha atacm ıc dıkıslerı doktr dıktı dısı da ebeler
Dyg34 Derinimm doğum yapmadım anlamam ama ameliyattan çıkan hastalara kabız olmasın hemen tuvalet gereksimini yapsın diye semizotu yemegi yanlız yemek salata degil onu ye diyorlar ve etkili oluyor kabız olan arkadaşlar deneyin isterseniz
EceAydn esoeso çok zor olmalı. İnşallah iyisinizdir 😌 Allah kolaylığını vermiştir diyeceğim de yaşamayan insan bilemez tabi..