ElifKaraca Yasminaydemir tıbbi bir sebebi vardır mutlaka. Hurafelere inanmayın nereye ne dökmüşseniz dökün Allah istemedikten sonra hiçbir şey olmaz.
12mommy Yasminaydemir yaaaa sacma sacma seyler yazmayın buraya dua et diyeni anlarımda yok kaynar su yok burda hoca yok şurdaa allah 😡😡😡 askına kimsenin moralini bozmaya hakkiniz yok malesef boyle bir olay yaşamış defalarca hanimefendi size sorusoruyor hoca nerde bulurum degil ! cahillik diz boyu yazik
Mucizem_211 Yasminaydemir genetik test yapılması lazım ayy yorum okudum musalat yapmış ne alakası var genetik test yapıldığında sebebi çıkıyor kesin sizinde benim gibi kan pırtılaşması var ben 13 haftalık hamileyim ve hergün kan iğnesi yapıyorum karnıma
Aslibh Tovbe yarabbi canim ilk nce illaki tibbi bir sebebi vardir.kanda bir bolum var katil hucre diyorlar o yukselebilir yada vucudun sistemiyle alakali olabilir genetik testler yaptir
Yasminaydemir Aslibh Genetik analiz yapmadilar tekrarlanirsa yapyrz dediler öbür testleri hep yaptrdim
Aslibh Yasminaydemir oyle seymi olur canim genetik test icin allah korusun 3 4 ccukmu gitcek allah korusun ozel labaratuvar bulabilirsenc git canim
Zkskdkdkxk 12mommy ayy çok haklısınız şuan okurken korktum gerildim her hamile aynı olmuyor etkilenenler korkanlar var
Edanurkeles Handan_65 hamile bir bayanı bu saçma açıklamalarınızla korkutmayın lütfen içinizde saklayın