Sufulele zehraosmanogluu resim yukleyemiyorum ama app store ya da play store a PatPat yazin çıkıyo kırmızı bi logosu var :)
Caglarmm Sufulele ben hamilelik ve 2 tane emzirme sütyeni aldım çok memnunum İngiltere de yaşıyorum tek sorun vergileri çok pahalı aldığımız ürünlerin 2 katını ödedik
Sufulele Caglarmm Vergi ödeme sayfasında çıkıyo mu ödeme yapmadan önce yoksa ödeme alininca mi.görebiliyosunuz. çünkü bende kargo, vergi 0.00 tl yaziyo şu an
Caglarmm Sufulele ödeme yaparken çıktı ama biz farklı ülkede olduğumuz için olabilir Türkiye için nasıl bilmiyorum
Sufulele -hilal çok yüksek limitli bi kartım olmadığı için cesaret edebilirim diye düşündüm ben de :)
Sufulele Ceylan25 ben de alacaktim telefon cekmeyen bi yerdeyken 24 saatlik sürem doldu. Eğer memnun kalsaydim yakınlarıma uygulamayi indirtip onlardan da faydalanacaktim :)
oyksnn YouTube da bi video gördüm bu siteden alışveriş yapan bir kadını kapıda satın aldığınız ürünün fiyatına göre yüzde 10 yada 20 sini kapıda ödüyormuşuz gümbür ücretimiymiş neymiş
tugcemma Yurt dışı sitelerinden yapılan alışverişlerde kapıda ekstra gümrük vergisi ödemek durumunda kalıyorsunuz.