Sufulele Merhaba herkese, PatPat diye bi site var uygulaması da var ozellikle kiz bebek kiyafetleri çok güzel geldi bana :) alışveriş yapan var mi hiç nasıl bi uygulama dünya çapında kullaniliyor sanırım. Ürünler nereden geliyor, güvenilir mi ?
BusraUras Sufulele bende uygulamayı indirdim ama sipariş vermedim çünkü fiyatlar yurt dışından gelmesine rağmen aşırı ucuz geldi bana bir acaba mı dedim? Alışveriş yapan varsa beni de aydınlatsın 🤣
elifkrs Sufulele ben yurtdisinda yasiyorum 1 kere siparis vermistim oglum icin.. Tek sorun gec gelmesi oldu ☺️ ama hic bir sknti yasamadim kaliteside iyiydi😇
Pelit7 Sufulele Ben az önce ilk alışverişi yaptım 😬☺️ İlk alışverişe özel %80 indirim olan bir kaç ürün gösteriyorlar onlardan seçebiliyorsunuz bir de kargo ücretsiz oluyor. Ama genel olarak ucuz bir site değil bir tulum aldım şimdi 133 liradan 26 liraya düştü 5.32 tl de günlük çekilişten para puan verdi 21 küsur ödeme yaptım 15-20 günde gelicekmiş bakalım🤷🏻♀️ En kötü bir seferlik uygun fiyatlı tulum almış olurum
Sufulele BusraUras ya bi de bazi ürünler %80 indirimli ilk alışverişe özel 1 tane alinabiliyo ama :) pelin akil falan takip ediyo ben de güvenilir olabilir diye merakimdan indirdim ama bilemedim :)
ebrar6036 BusraUras ben yaptım kardeşim için ikili takım ve 10 lü toka seti almıştı 22 TL tutmuştu kalitesi felan harikaydı
Angela Sufulele hepsinden ekledim ben sepete, 600 küsür fiyat cikti toplasan 100 lira değildi indirimli halinde. Yanıltıyor sanırım öyle bisey yok bence
Ceylan25 Sufulele https://imgyukle.com/i/kk7VRS Bende indirime girdi diye gözümü kararttım sipariş verdiim 😂 25 liraya düşmüştü 5 tl de günlük girişten kuponum vardı 20 liraya aldım ücretsiz kargo oldu.Bi gelsin bakayım hem size de foto atarım belkide sonra sipariş verebilirim
Sufulele Ceylan25 ben de alacaktim telefon cekmeyen bi yerdeyken 24 saatlik sürem doldu. Eğer memnun kalsaydim yakınlarıma uygulamayi indirtip onlardan da faydalanacaktim :)