QueenMommy birkizbirerkekannesi 20. Haftadayım bende Egemen koydum ismini Sağlıkla gelsin Egelerrr ☺️💙💙
Tugcedemiralp Gokyuzum1 oğlumun adı Demiralp ikinci gebeliğim kız olacak ama kız isim konusunda hic bir fikrim yok ama erkek olsaydı buğra ismini çok beğeniyorum onu koyacaktım:)))
Gokyuzum1 Tugcedemiralp hayırlısıyla kucağımıza alırsınız inşallah, kız olsaydı bizde Gökçe, İdil, Umay düşünmüştük belki fikir olur 💕😂
htckbra34 iremvebebisi 33 hafta oldum bende Fatma kesinde yanına karar veremedim zümra hafsa sare Hifa hangisi uyuyor sizce???
HavvaGuzey htckbra34 Bence hepsi uymuş canım Fatma nin yanına ama soyleniste Fatma zümra daha hoş sanki
Kdrrelk 32 haftalıgım kızım olucak inşallah ben (cennet ala) diyorum eşim (Ronya) diyor bakalım nasip ne olcak oglum olsaydı (Muhammed adar) olucak tı
Merve112 Zeynep0607 Lina Kuran da geçiyor ama Hurma fidesi demek sanırım ismin anlamıda önemli bence genede siz bilirsiniz sağlıkla gelsin😊
Ranasamet Merve112 aynen bir isim kuranda gecmesi onemli degil.. kuranda olan birsuru isim var ama anlami kotu olan.. bir isimin anlami onemli