Deletedmom_85 okuyor Bizimmasalimiz evet bugun kuzenimle konuştum o söyledi gebeliği kolaylaştırırmış eşlerinde içmesi gerekiyor mu o tarz Bi şey de söyledi. Sizin bilginiz var mı bu konuda?
Deletedmom_85 Momtheangel teşekkürler kuzum Allah razı olsun. İnşallah bakalım umudumuz ekime kaldı ne yapalım
guldenizcan 41 gün Meryem suresi okudum ben bittiği ay hamile kaldım bide yumurtlamadan sonra hamile olduğumu öğrenene kadar avokado yedim her sabah bide arı sütü keçi boynuzu pekmezi içtim dene bişey kaybetmessin
Deletedmom_85 guldenizcan etkileri yüksek mi sizce? Bende duymuştum keçi boynuzu pekmezi falan.avakado tadı çok kötü ya nasıl tüketiliyor? Sizin de mi uzun zaman olmadı Meryem suresi okudunuz
Fatma_4224 Deletedmom_85 ben 4 yıllık evliyim evlendim 1.5 yıl sonra tedavi olmak için devlete gittim rahim ultrasonna bakıldı rahim filmi cekildi eşime de bakıldı sorun yok olur diyip gonderdiler. 2 ay once de tedaviye başlayalım dedi eşim. Şuan tüp bebek merkezine gidiyoruz. Femara kullandım olmadı klomen kullandım yine olmadı bende tembellik varmış eşimdede morfoloji problemi cıktı
Deletedmom_85 Fatma_4224 rabbim Şafi ismi ile şifa versin tez zamanda herkesin gönlüne göre versin rabbim 😔 dua edeceğiz birbirimize 🌼
Fatma_4224 Deletedmom_85 amin canım rabbim bekeleyn herkese nasip etsin. Ben 4 yıldır bekliyoeum ve gerçekten manevi açıdan cok yoruldum dayanamıyorum artık 😓😓
guldenizcan Deletedmom_85 bende bir yıl kadar denedim tüp bebek tedavisine başlıcaktım rahim filmi çektirdim avokadolun üstüne limon sık ye İnan ki şimdi oğlum için neler yiyorum oyuzden evladın için gözün ne yendiğini görmesin :))