Deletedmom_85 Kızlar son zamanlarda çok fazla post açmıştım belki kullanıcı adımdan hatırlayanlar olur haberdar etmemi isteyen arkadaşlar vardı. Maalesef beklenen regl geldi 😥 nasip değilmiş bu ay kaldık ekime. Dualarda buluşmak dileğiyle 🌼
Doganseda Deletedmom_85 inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sıkma canını vardır zamanı bende çok istiyorum hayırlısı olsun 🤲
Fatma_4224 Deletedmom_85 Aybı gun regl olmuşuz bende saat 4 de adet oldum. Yarın için randevu aldım yeni tedavi için doktorla görüşeceğiz ilk adet oldugumu gorunce istemsizce ağladım ama yapacak bişey yok geldi artık sadece yeni umutlar arayışına girdik yine bu ay
Deletedmom_85 Bsraszqn evet kuzum ya çok üzüldüm modum düştü. Ama isyan etmiyorum tabi vardır Bi hayırr diyorum. İnşallah ya Allah razı olsun güzel dileklerin için rabbim nasip eder inşallah tez zamanda 😥🌼
Deletedmom_85 okuyor amin inşallah. Sanki böyle olmadığını görünce insan her ay aynısı olacakmış gibi geliyor modu düşüyor insanım ister istemez 😔
Bsraszqn Deletedmom_85 hiç üzülme Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🙏 En güzel en hayırlı zamanda tüm isteyenlere nasip olsun inşallah 🥰
Deletedmom_85 Bsraszqn tabi canım orası öyle nasipten öte yol yok vardır her şeyin Bi vakti zamanı.😔 Siz olmadınız değil mi?
Baharozdemir @Deletedmom_85 ins olur sakin stres yapma ıllaki yapılır istenen bisey sonuçta ama unuttuğun zaman Rabbim sana o müjdeyi vermeyi nasip edecek inan 🙏🙏
Deletedmom_85 Baharozdemir inşallah canım ya rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🌼 😔
Deletedmom_85 okuyor kaçıncı ayda oldu sizin? Umursamamayı Bi becerebilsek sürpriz olur bize de ama nerdeee🤦
okuyor Deletedmom_85 5. Ayda oldu. Bunun 3 ayında sadece yumurtlama takvimine bakmıştım. Artık sıkılıp strese girince tatile çıktık. Aklıma bile gelmedi tatildeyken. O zaman oldu. Hatta o kadar beklemiyordum ki testi reglimin gecikmesinin 6. Gününde yaptım. Çünkü gecikse bile her ay negatif çıkıyordu. Allah doğru zamanda nasip ediyor.
Deletedmom_85 okuyor ne kadar güzel ya çok sevindim sizin adınıza 😊 tabi vardır elbet vakti zamanı ama ne zaman işte beklicez yapacak bir şey yok 🤷
Deletedmom_85 Fatma_4224 siz kaç zamandır düşünüyorsunuz? İnsan üzülüyor tabi ister istemez ama elden bir şey gelmiyor maalesef
Fatma_4224 Deletedmom_85 ben 4 yıllık evliyim evlendim 1.5 yıl sonra tedavi olmak için devlete gittim rahim ultrasonna bakıldı rahim filmi cekildi eşime de bakıldı sorun yok olur diyip gonderdiler. 2 ay once de tedaviye başlayalım dedi eşim. Şuan tüp bebek merkezine gidiyoruz. Femara kullandım olmadı klomen kullandım yine olmadı bende tembellik varmış eşimdede morfoloji problemi cıktı