Ozlemmmm1 kardeleng hım anladım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da cnm sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗😍
Hdamla kardeleng kimsenin lafını dinleme canım bu sorulara da sakın takılma.... benim görümcem her gün soruyordu 17-18.haftalarımda artık psikolojim bozulacaktı yani. 19+4te hissetmeye başladım ben mesela ama çok sık olmuyor. Senin de 1-2 Haftan var rahat ol 😘😘😘😘
kardeleng Hdamla aslında sağlık konularında hiç takıntılı biri değilimdir.Doktora bile çok nadir giderdim.Ama hamilelik işi beni çok değiştirdi.🙈
kardeleng Gunka97 yaşım 27 muhtemel doğum tarihi 25Aralık son adetimin ilk günü 20 mart Öğrenir öğrenmez haber veririm size de.🙈
Gunka97 kardeleng Canım bən hesapladım benim fikrimce hesaplamsma göre yani senin kizin olucak inşAllah.İnşAllah sag salim olsunda cinsiyyetin önemi yok.😊 Bekliyorum inşAllah haber verirsin bakalim dogrumu cikicak.😍
kardeleng Gunka97 yaaa ciddi misin ağzın bal yesin yaa.😻Ayy umarım bende de doğru çıkar hesaplaman.Doktor kız derse ultrasondan kalkıp oynayabilirim o kadar istiyorum.😹🙈
kardeleng Caglasmsk hep dua ederdim böyle köşe yastığı gibi çocuğum olsun diye hamile kalmadan bile önce kabul oldu galiba.🙈😹
Gunka97 kardeleng Aynı bən o kadar cok sevinmişdimki kiz dedyinde cildiryodum butun gun yüzümden gülşüm gitmedi.Cok guzel duyqu.Bu gune kadar hər kəsdə dogru çıxtı inşAllah sende de doğru cikar.Bekliyom hayirli haberini.
kardeleng Gunka97 ilk haber vereceğim kişi sen olacaksın söz.Ben de o kadar çok istiyorum ki bir kızım olsun.Annemle yapamayıp içimde kalan ne varsa onunla yapmak istiyorum.Gurbetteyim ben de ne arkadaş,ne aile kimse yok tek başımayım.Bana yoldaş olacak inşallah.🙏🏻❤️
Gunka97 kardeleng insAllah kuzum.InsAllah.nerde yawiyosun.?Kiz bi baska babalarda da etkisi fazla oluyo.Hemde bizde kiz cocuguna şeytan derler mecazi anlamda yani insani cabuk yoldan cikarir her istediyini yapdirir anne baba kiyamaz kiza
kardeleng Gunka97 İstanbul’da yaşıyorum.Kız çocuklar gerçekten bir başka.Tamam erkek çocuk da anneye çok düşkündür-kocamdan biliyorum- ama kızın yerini hiçbir şey tutmuyor cilvesiyle her şeyi yaptırır.😻
Gunka97 kardeleng evet öyle kiz cocuklari babaya daha düskün oluyo.Kocam şimdiden söylüyoki alıcak beni senden.Napıcan.bende kıskanmış gibi yapiyom nede olsa kendi kizim babasına kıskanırmıyım.Sag salım gelsinlərde biz onların nazını çekeriz inşallah.
Gunka97 kardeleng Merhaba canim.Sen qaliba bu gun doktora gidicektin cinsiyyet oyrenmeye.Gitdinmi?Ne oldu?
kardeleng Gunka97 evet şimdi çıktım doktorun yanından erkekmiş.🙈Ama doğum tarihini doktor farklı söyledi bana uygulamadakinden o yüzden yanlış oldu galiba.Hayırlısı buymuş deyip eşimle isim savaşlarına başlayacağım.😹
Gunka97 kardeleng sag salim gelsin insAllah ha kiz olmus ha erkek.Oluyo bazen ayni olmaya bilir doktor ne soyledise odur.
kardeleng Gunka97 ben doğum tarihi olarak 25’i demiştim sana ama 27’siymiş o yüzden çıkmadı galiba.Nasip oğlanmış olsun sağlıklı olsun da inşallah.