Esra8861 kardeleng bende 18+2oldum bende hıssetmıyorum daha, arada bıseyler oluyor ama gaz gıbıde olabılır bebek degıl gıbı Merak ediyorum senı gıbı acaba bebıs kucuk ondanmı hıssedenlerınkı dahamı kıloluki🤨🤨🙄🙄
Gunka97 Esra8861 hayir canim oluyo ilk gebelikde gec hiss edile biloyo merak etme 24 haftaya kadar normal hiss etmemek hemde her bebek ayni deyilki.Bazilari cok haraketli bende o haftalarda sizin gibi cok endişeliydim şimdi 23 hafta akşamları uyumays izin vermiyoki sürekli kipirdiyo.İlk haftslarda 18 19 hatta 20 qaz gibi hiss edersin karninda amma qaz deyildirki bebekdir.sonra kalp atisi gibi da sonra biraz daha sert olur işte Allahımın mucizesi
kardeleng Esra8861 her gittiğimde normal kilosunda boyunda diyor doktor ama anne baba çok gelişmiş değiliz minyon bir bebiş olur büyük ihtimal.
kardeleng SevdenurTirasci ay sağlıklı olsunlar da geç olsun güç olmasın ama işte insan bir diyor acaba bir de ben çok açıyorum doktor randevu arasını o yüzden bilgisiz kalınca kafaya takıyorum.
Caglasmsk kardeleng benimde ilk gebelik ilk 16.haftada hissettm ozmn kelebek gibiydi simdi minik pit pitlar seklinde vuruyor. Gaz gibi düşün ama gaz değil. Anliyosun bebis olduğunu. Sende yakinda hissedersin insallah❤️ bazilar 22 de bile yeni basliyo hissetmeye. Daha zamanin var bence.
kardeleng Caglasmsk biraz daha bekleyeceğiz artık evin küçük tembelini.İnşallah anne karnındaki gibi uslu olur doğunca da.Ultrason muayenesinde de çok hareket etmiyor bizimki yatmaya gelmiş dünyaya.😹🙈
Gunka97 kardeleng ayni bizde ilk günden 8 haftslikken bike kizim soyluyoduk öyle kiz bizde sag salim gelsinde ne olursa kabul.Ha bu arada ben cinsiyyeti hesaplaya biliyom yani bi kac arkadaşimda kendimde dogru cikdi istersen sanada hesaplariz?Azeriyimde ben yalnış yazıyosam sözleri kusura bakmayınız lütfen😊
kardeleng Gunka97 yok yok ne kusuru olabilir aslında nasıl hesaplanıyor?Bakalım ayın 2sinde kesin olarak öğreniriz doktordan.Kendi doktoruma daha çok güveniyorum.
kardeleng Ozlemmmm1 ayy ne güzel bizim cinsiyet konusu belirsiz.Deli gibi kız çocuk aşkı var içimde hissediyorum da kız olacak diye.13.haftada kendi doktorum kıza benziyor dedi.15. Haftada başka bir doktor erkek dedi ama nedense hep yanılmış gibi hissediyorum.
Ozlemmmm1 kardeleng hım anladım hayırlısı olsun sağlıklı olsun da cnm sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤗😍
Busraa11 kardeleng aynen cnm bekle ben 20den snra bi hssettm hic dyrmadasi sadece öglen saatlerinde duruyor masallah fazla hareketli.
Gunka97 kardeleng biz hesaplayalımda dogru yalnış qaranti vermem bakalım cikiyomu siz cinsiyyeti öyrenince banada söylərsiniz. 1.Siz yaşınızı tam olarak yazın 2.Hangi ayda dogum olucak onu 3.Birde son adet gününüzü(mayalança günüde dene bilir)
SedanurAydnAta kardeleng 18. Haftada hissettim böyle gaz gibi bişey 😂😅 hatta öyle sandım ama baktım sürekli aynı hareket ondan sonra anladım sanki dokunup bırakıyor gibi 🙈 Şuan 23+1 yine aynı hareketler ama gün geçtikçe daha fazla hissediyorsun 🙈 Hatta bi uygulama da okudum belki de burasıydı gözlerini kapat parmağını göz kapağının üstüne koy ve gözlerini çevir hissettiğin hareket gibi olacak diyordu gerçekten de onun gibi 💙🌸
kardeleng Caglasmsk hep dua ederdim böyle köşe yastığı gibi çocuğum olsun diye hamile kalmadan bile önce kabul oldu galiba.🙈😹
kardeleng Gunka97 yaşım 27 muhtemel doğum tarihi 25Aralık son adetimin ilk günü 20 mart Öğrenir öğrenmez haber veririm size de.🙈