Lavinkumsal eliffkrts benim doğuma daha 6 hafta var ama inanirmisin bende doğurmak istiyorum artık rahmim düşecek gibi yürümekten azıcık da olsa idrarım geldiğinde sancilanmaktan bıktım 😁
eliffkrts asliucy yapıyorum canım yapıyorum çok fazla olmasada hep hareket halinde olmaya çalışıyorum 😟
ebru23 eliffkrts bende vlla son 10 benimde yurudum dun kasiklarim nasil acidi sancilandim resmen ama bugun gittim tik yok bekliyorum 2 gebelik
eliffkrts ebru23 sorma aynı bende uzun yürüyüş yapmayalı çok olmuştu sonra başlayınca bir ağrı bir sancı ah diyorum gelcek heralde, sabah uyanıyorum yok bişey 🤷🏼♀️
eliffkrts tubakaya1 içimizden birinin yakında sesi çıkcak kızlar doğuruyoorum diye bakalım kim olcak 🤭🤭😂
eliffkrts Mihruss 40+3 müü bayılajaamm😂 erkek mi yoksa seninki de, erkek geç gelir diyip duruyor etrafımda herkes
Lavinkumsal eliffkrts Dayanamıyommmm karnımı bi gör catlicak gibiyim birde su fazlaligi var haddinden fazla büyük 🤣
ebru23 eliffkrts aynisi valla :( benimkizda karin geriligi var hala 2 hafta 38+4 karin 36+4 cikiyo hersey normal diyorlar gecen haftadan beri kilo almamis 2960 hala minyon olcak dedi doktor son 10 gun bakalim artik ama oglumda 3kilo dogmustu
eliffkrts Lavinkumsal ayyy o zaman zordur işte hele gece sağdan sola dönerken lök diye dönmüyor mu gülsem mi ağlasam mı 😂
Dspn eliffkrts kız ben de 9 um ne sancı ne bısey var kanala gırmıs ama doktor dogrmasan haftaya gel dedı dalga gecer gıbı ben de tmm dedım 2 defa nts gırdım hıcbısey yok hareketlıyım de normalde kızlar erken gelır dıyorlr beklıyoz bakam
eliffkrts Dspn e kanala girmesi iyi bişey değil mi yakında başlar sancı seniin amanıııınnn, doktorlarda öldürecek beni hiç ciddiye almıyorlar bazen 😂
vuslat_ekimde eliffkrts bende doğurmak istiyorum artık ama gelmiyor🤷🏻♀️ ahududu yaprağı çayı diyolar" ama bulamadım aktarlarda falan
eliffkrts vuslat_ekimde bende düşünüyorum nerden baksam ya da şart mı acaba bu bilemedim, adaçayıyla hurma suyu da etkili diyorlar, galiba o ikisini denicem ben