Makskala 4 gündür başım ağrıodu ve sağ gözüme vuruyordu. Doktora gittim yüksek tansiyondan şüphelendi. Siz nasıl başa çıktınız bu tansiyonla
Ceymir Makskala ben tansiyon hastasıyım ve hamileyim alfamed kullanıyorum tuzu azalttım normal ekmek ve bulgur tarzı yemiyorum ve aşiri yemiyorum. Limon çok iyi yükselince
Sedarda Makskala Kuzucum bisey yok normal bi deger bu.14-9 sınır bu degerde hastaneye gitmen gerekiyor.Nicin tedirgin oldun
elifeari Makskala benim de 14.9 çıkmıştı. O gün tansiyon aleti aldık. Günde dört kez olcuyorum. 11 7 felan çıkıyor. O gün çok stressliyrim ve uykusuzdum. Doktor dahiliye endokrine git demişti ama gitmedim.
Makskala elifeari baş ağrım göz de bulanık görme filan varmı. Benim başım çok ağrıo ne yapsam geçmedi
Feyekun Gebelik tansiyonudur ihmale gelmez dr kontrolünde olmak lazım tansiyon nedeni ile böbreklerde sıkıntı oluştu etken doğum yapmak zorunda kaldım sizde yaşamayın Rabbim yaşatmasın hala yaşıyorum
Ceymir Feyekun kaç haftalik ve tansiyonunuz kaça çıkıyordu. Bende kizimi erken doğurdum tansiyon yüzünden
Feyekun Makskala 34 haftalıktı tansiyonum 16 lara çıkıyordu ve suan hala çıkıyor takipte kakıyoruz ilaç kullanıyorum geçecek diyorlar bende geçer diye Ümit ediyorum geçer inşallah Rabbim Şafii ismi ile herkese şifa versin