Selim_Alparslan Htcisml canım aynı doğuracağız bir aksilik olmazsa inşallah 🙂 yarın 11 de kontrolüm var inşallah görünür Allahım 🙏🏻🙂
Htcisml Selim_Alparslan dün devlet hastanesinde baktilar 4032 cikti canim gecen persembede 388 cikti simdik ozele gidiyorum insallah goruruzzz 😊😀😁
Dilekagrgn Blymzselva bende 23 haftalıgım o kadar zor geliyor ki çalışmak sıcak bir yandan iş yoğun ayakta kalıyorum otrudugum zaman arkamı yaslıyamıyorum 😣 hergun istifa edicem diye gidiyorum ama yapmıyorum 32 haftaya az kaldı daha erken rapor alabilen varmı içinizde ???
Selim_Alparslan Htcisml bende bugün gittim canım keseyi gördük çok şükür bende özele gidiyorum çok güzel ilgileniyor doktorum sağolsun numarasını da verdi artık ona yazacağım bir şey olunca 😇 haftaya inşallah kalp atışını duyarız dedi tekrar gideceğim cumartesi 🙏🏻
Samiysfmrym Blymzselva ben 32. Haftamdayım hala çalışıyorum sancılı sancılı 😖 ve son güne kadar mecburen çalışacagım
Htcisml Selim_Alparslanhadi gözümüz aydin ozman bizde gorduk bugun keseyi Allaha şükür 😀 14 gun sonra dedi doktorum izine cikicakmis sanırım 🙁
Melikedrsn dlaragur bende aynı durumdayım 😭 yalnız değilmişim 25. Haftadayız bizde uykuyu o kadar özledim ki 😞
Elisadaa Blymzselva bende 30uncu haftamda cktm izine işim cok yorucu ve yoğundu doktorumda erken cıkarttı suanda 32 haftalığım 😍