SevdenurTirasci Blymzselva bnde 18 haftalıgım 32iple çekiyorum bu aralar karın agrısı bel agrısı hiç işe gidesim yok
Tubagrnc Benim 15. Haftam henüz ama o kadar yoruluyorum ki sık sık merdiven inip çıkmak akşam eve gidince yemekdi temizlikdi hele bide gün içinde bazen o kadar uykum geliyoki gözlerimi açamıyorum 32. Haftada hemen çıkarım diyorum ama kayınvalidem son bir ay çık akrabası öyle yapmış çocukla zaman geçirirsin diyor sanki ben istemez miyim en az bir yaşına kadar dibinden ayrılmiim çocuğumun ama belimde 3 fıtık kilom ağır ayağımda topuk dikeni kolay mı 8 aylıklen sabahtan akşama çalışmak hep komşu kızları akrabalarıyla karşılaştırılmaktan nefret ettim
Rebecca Selim_Alparslan beta değeri 1000 i geçince kese görünür o da 4-5 haftaya tekabül ediyor, 6. Hafta da embriyo görünür kalp atımı da alınır
Selim_Alparslan Rebecca benim geçen hafta gittiğimde 189 çıkmıştı canım o zaman bana hamilelik 5 haftalık dedi ama daha yeni oluşmuş dedi bu hafta cımartesi tekrar gitçem bakalım değer yükselmiş midir acaba
Duygusss Selim_Alparslan Canım ben 6+2 de kalp atışlarını duydum 😍 İnşallah sende duyarsın 🙏 Herkesin gebeliği farklı gelişiyor, keseyi göremesen de üzülme daha geç görenler var diye biliyorum 🤗
Yogurtlupilav Şimdiden söylemek çok güç ne zaman izne çıkacağımı, gönül isterki izne çıktığımın erttesi günü doğurayım bebeğimle vakit geçireyim bol bol 😊 Allah kısmet ederse son haftalara kadar kalmak istiyorum ama bakalım kış, istanbul ve toplu taşıma koşulları ne gösterecek 🙈 P.S.: doktorum 32. Haftadan sonra emniyet kemerinin sakıncalı olacağnı söyledi, araba kullanmamta çözüm değil 😔
Htcisml Selim_Alparslan aaaa benimde 16 haziran 😅 benimde kesem görünmedi daha yarin doktora gidecegim gorebiliriz demisti 😀
Selim_Alparslan Htcisml canım aynı doğuracağız bir aksilik olmazsa inşallah 🙂 yarın 11 de kontrolüm var inşallah görünür Allahım 🙏🏻🙂